ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΘΕ, ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ.

Ονομάζομαι Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος του Παναγιώτη και της Ασπασίας. Γεννημένος το 1963 στη Θεσσαλονίκη, τα τελευταία οκτώ χρόνια κατοικώ μόνιμα, στον τόπο της καταγωγής μου, στο Λάκκωμα του Δήμου Νέας Προποντίδας της Π.Ε. Χαλκιδικής. Είμαι πατέρας δυο ενηλίκων παιδιών. Είμαι απόφοιτος πολιτικός μηχανικός Τ.Ε. και έχω εκλεχθεί πανελλαδικά ως μέλος της Κεντρικής  Διοικούσας  Επιτροπής  της Ε.Ε.ΤΕ.Μ  (Επιστημονική Ένωση Τεχνολόγων  Μηχανικών).  Από τα φοιτητικά μου χρόνια ασχολήθηκα με τα κοινά όπου υπήρξα 5 χρόνια μέλος της Κεντρικής Διοικούσας Επιτροπής της Ε.Σ.Ε.Ε ( Εθνική Σπουδαστική Ένωση Ελλάδος ) και της Σ.Ε.Α.Σ.Θ. (Σπουδαστική Ένωση Ανωτάτων Σχολών Θεσσαλονίκης). Τα τελευταία 10 χρόνια είμαι διοικητικό στέλεχος σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης αποβλήτων στην  Ελλάδα.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;

Η πολυετή επαγγελματική μου δραστηριότητα και η ενασχόληση μου την προστασία του περιβάλλοντος, η  καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου, αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου μας, αποτελεί μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος,  έχοντας  πραγματικό όραμα με αξίες , θέληση και ικανότητα.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

Πρωταρχικό μέλημα και στόχος μου, είναι να υπάρξει μια ισόρροπη ανάπτυξη σε όλους τους παραγωγικούς τομείς στο Δήμο Νέας Προποντίδας. Ίσες ευκαιρίες στον πρωτογενή τομέα, στις μεταποιητικές επιχειρήσεις, στον Τουρισμό και στον κλάδο των Υπηρεσιών. Ισόρροπη ανάπτυξη σε όλους τους βασικού πυλώνες  της Τοπικής και της Εθνικής οικονομίας, σημαίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους και για όλους, χωρίς μεροληπτικές συμπεριφορές με μικροπολιτικές σκοπιμότητες, δράσεις και παρεμβάσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα αναπτυξιακό αποτύπωμα και ταύτιση των λειτουργικών αναγκών του δήμου και των συμπολιτών μας με τα δεδομένα της εποχής μας.

ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ, ΙΚΑΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

Η επιστημονικές μου γνώσεις και επαγγελματική μου εμπειρία, αφενός μεν αυξάνουν την αίσθηση ευθύνης και την αντίληψη μου για την πρόβλεψη και την αντιμετώπιση  διαφόρων θεμάτων, αφετέρου δε, η πολυετής ενασχόληση μου με τα κοινά, μου προσδίδει αντικειμενικότητα και ταχύτητα στην λήψη αποφάσεων σε διάφορα ζητήματα που προκύπτουν καθημερινά. Βασικοί κανόνες ηθικής, αξιοπιστίας, εντιμότητας, ειλικρίνειας, διαφάνειας,  δεν διαπραγματεύονται και δεν τίθενται προς συζήτηση με κανέναν.

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΡΑ;

Εκτιμώ πως είναι ο μόνος που μπορεί να καταφέρει και να πραγματοποιήσει συνεργατικά το όραμα και την ανάπτυξη ενός Σύγχρονου Δήμου, ως εκ τούτου η απόφαση μου να συμπορευθώ με τον Μανώλη Καρρά προέκυψε αβίαστα και πολύ πρόθυμα. Η ειλικρίνεια, η διαύγεια στη σκέψη του και η αμεσότητα στη λήψη των αποφάσεων του,  τον καθιστούν αδιαμφισβήτητα την καλύτερη επιλογή για την Διοίκηση του Δήμου Νέας Προποντίδας.