Στο επίνειο της Ορμύλιας, τα Ψακούδια, έδωσε το παρών ο Ισχυρός Δήμος με επικεφαλή τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Αστέριο Ζωγράφο.

Σε ανοιχτό διάλογο τέθηκαν προτεραιότητες, όπως η εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης, που σε συνάφεια με την καθαριότητα και την αναβάθμιση των υποδομών, στόχο έχουν να αναδείξουν τον τόπο, ως τουριστικό προορισμό.

Επόμενος σταθμός του συνδυασμού “Ισχυρός Δήμος” ήταν η Ορμύλια, όπου οι κάτοικοι υποδέχθηκαν μέσα σε κλίμα νίκης και ιδιαίτερης θέρμης, τόσο τον Δήμαρχο όσο και τους συνεργάτες του.

Η ιστορία του τόπου και η εργατικότητα των Ορμυλιωτών, σχετικά με τα εξαιρετικά προϊόντα τους, όπως το λάδι και τα κηπευτικά τους που κατάφεραν να τα ταξιδέψουν σε μεγάλο μέρος του πλανήτη, είναι γνωστή στην Δημοτική Αρχή, η οποία υποσχέθηκε πως θα υλοποιήσει όλες τις δεσμεύσεις που έδωσε, καθώς και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, οι οποίες θα βοηθήσουν στην διατήρηση αυτής της παραγωγής, λύνοντας θέματα της άρδευσης, της αγροτικής οδοποιίας, των υποδομών πού αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και επίσης και την δυνατότητα σύνδεσης της περιοχής με το φυσικό αέριο.

Στόχος της επόμενης μέρας μάλιστα είναι η προβολή των συγκριτικών χαρακτηριστικών του δήμου Πολύγυρου, όπου τόσο τα Ψακούδια όσο και η Ορμύλια θα έχουν εξέχουσα θέση.