Υποψήφιος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με την παράταξη «Ισχυρός Δήμος» στον Πολύγυρο και επικεφαλής τον Δήμαρχο Αστέριο Ζωγράφο, θα είναι ο Βασίλειος Γουργούρης.

Ο κ. Γουργούρης είναι 48 ετών και ζει τα τελευταία 18 χρόνια στα Ψακούδια. Ο ίδιος διατηρούσε για μεγάλο διάστημα μία τουριστική επιχείρηση, ενώ τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα και συγκεκριμένα με την ελαιοπαραγωγή βρώσιμης ελιάς. Είναι παντρεμένος και έχει ένα κοριτσάκι 4 ετών.

Για την απόφαση του να συμμετάσχει στις  αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, για το όραμά του για τον τόπο και την συστράτευση του με τον Δήμαρχο Αστέριο Ζωγράφο, ο κ. Γουργούρης δήλωσε: «Ο χώρος της αυτοδιοίκησης μου είναι γνώριμος. Είχα εκλεχθεί παλιότερα το 2014 τοπικός σύμβουλος και αυτή τη φορά αποφάσισα πως θέλω με την συμμετοχή μου να μπορέσω να προσφέρω στον τόπο μας. Θεωρώ πως έχω τις δυνατότητες, και μπορώ να “παρέμβω” για αυτά που δικαιούται το χωριό μου η Ορμύλια και τα Ψακούδια, καθώς βέβαια και τα υπόλοιπα χωριά. Όπου υπάρχουν οι προϋποθέσεις και οι δυνατότητες για να γίνει ένα σοβαρό έργο για τον τόπο μας, εγώ θα βρίσκομαι εκεί και θα διεκδικώ για έναν “Ισχυρό Δήμο”. Η καθημερινότητα για εμένα είναι το παν. Θα ήθελα ο πολίτης να έχει τον πρώτο λόγο και η Δημοτική Αρχή να βρίσκεται αρωγός σε αυτή την προσπάθεια. Φυσικά αυτό που θέλω και οραματίζομαι είναι έργα ουσίας, έργα πνοής που θα βοηθήσουν περεταίρω τον τόπο μας και θα τον ανεβάσουν ψηλά! Η δυναμική μου και η τιμιότητα μου είναι αυτά που με διακρίνουν και γι’αυτό ζητάω την ψήφο εμπιστοσύνης των συνδημοτών μου, έτσι ώστε η επόμενη ημέρα να μας βρει ενωμένους για μεγάλους στόχους και επιτυχίες στον δήμο Πολυγύρου. Το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Αστέριου Ζωγράφου είναι πολύ ανανεωμένο, με ιδιαίτερα αξιόλογα και πετυχημένα πρόσωπα. Πιστεύω στον κ. Ζωγράφο, είναι ένας ικανός και άξιος. Αν ο κόσμος μας εμπιστευτεί, θα τιμήσουμε στο ακέραιο αυτή την εμπιστοσύνη και θα μιλάνε χρόνια για την εικόνα που θα φέρουμε στον δήμο».