Πλήρη δικαίωση για τον Δήμαρχο Στέλιο Βαλιάνο και το έργο της Διοίκησης του Δήμου Αριστοτέλη την τετραετία που πέρασε, συνιστά σύμφωνα με τον ίδιο η επανεκλογή του στον δημαρχιακό θώκο για την πενταετία 2024-2028 από την κοινωνία του Δήμου Αριστοτέλη με ποσοστό 55,30% αυξημένο σε σχέση με εκείνο του 2019.

Όταν πια το αποτέλεσμα είχε ξεκαθαρίσει ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Πολίτες του Αριστοτέλη, η φωνή σας ακούστηκε κι έσπασε τύμπανα!!! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου! Η δήλωση σας ήταν πεντακάθαρη και έστειλε παντού το μήνυμα νίκης της αξιοπρέπειας!

Η κοινωνία τιμώρησε τους συκοφάντες και καταδίκασε την υποκρισία! Η κοινωνία έστειλε το μήνυμα πως επιβραβεύει τη σκληρή δουλειά, την αξιοπιστία και τη συνέπεια!

Κατανοεί ποιος εργάζεται για την ενότητα και την προκοπή αυτού του τόπου! Σήμερα ακούστηκε ένα μεγάλο ΝΑΙ στην ΟΜΟΦΩΝΙΑ και στο έργο που δεν μπόρεσαν να μηδενίσουν κάποιοι όσο κι αν προσπάθησαν.

Ευχαριστώ όλες και όλους, για την τιμή που μου κάνατε να με επιλέξετε ξανά για Δήμαρχό σας! Ευχαριστώ όλες τις κοινότητες του Δήμου. Ευχαριστώ όλες και όλους, τις υποψήφιες και τους υποψηφίους της Ομοφωνίας, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σ` αυτόν τον αγώνα!

Από αύριο συνεχίζουμε στον δρόμο που χαράξαμε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια! Με τη δύναμη που μας δώσανε οι πολλοί, συνεχίζουμε το έργο μας για όλους χωρίς να ξεχωρίζουμε κανέναν!

Προορισμός πάντα ο ίδιος! Μια καλύτερη ποιότητα ζωής για εμάς και τα παιδιά μας! Σκύβουμε το κεφάλι στις ανάγκες και παράγουμε έργο!

Γιατί το κάναμε σύνθημα, το βάλαμε στις καρδιές μας και το βάλατε κι εσείς στο μυαλό και στην καρδιά: Ξεπεράσαμε το παρελθόν! Επενδύουμε στο μέλλον! Και στα χρόνια που έρχονται η εικόνα του Δήμου Αριστοτέλη θα έχει αλλάξει οριστικά!»