Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη της αγαπημένης πρώην παίκτριας και για πολλά χρόνια προπονήτριας του βόλεϊ του Π.Ο.Μουδανιών, Χρυσούλας Κατριλιώτη, που χάθηκε τόσο πρόωρα. Ο ΠΟΜ ανακοινώνει το πρώτο τουρνουά που είναι αφιερωμένο στη μνήμη της και ανακοινώνει τα εξής:
Εμείς οι άνθρωποι του βόλεϊ του Π.Ο.Μ., το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε άσβεστη τη μνήμη της, μέσα από το άθλημα στο οποίο είχε αφοσιωθεί ψυχή και σώμα.
Αυτό το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, 14 & 15 Οκτωβρίου, προσκαλούμε όλους εσάς στο 1ο Τουρνουά Βόλεϊ “Χρυσούλα Κατριλιώτη” που θα διοργανώσει ο Π.Ο.Μ. στο κλειστό γυμναστήριο των Νέων Μουδανιών, όπου εκτός από την οικοδέσποινα ομάδα των Κορασίδων μας, θα συμμετάσχουν και οι ομάδες Μακεδόνες Μαχητές Καλλικράτειας, Άρης Κασσανδρείας και Ποσειδώνας Μηχανιώνας. Το πρόγραμμα των αγώνων θα έχει ως εξής:
Σάββατο 14/10
17:00 Ποσειδώνας Μηχανιώνας – Μακεδόνες Μαχητές
19:00 Άρης Κασσανδρείας – Π.Ο.Μ.
Κυριακή 15/10
17:00 Μικρός Τελικός
19:00 Μεγάλος Τελικός
Σας περιμένουμε να τιμήσουμε όλοι μαζί την Χρυσούλα μας, να στηρίξουμε την ομάδα με την οποία είχε συνδέσει το όνομά της, τις αγαπημένες της Κορασίδες και να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες όλων των ομάδων που θα μας τιμήσουν με τη συμμετοχή τους.
• Στη μνήμη της Χρυσούλας ο Σύλλογός μας θα συγκεντρώνει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό, για τον οποίο θα γίνει ειδική αναφορά μετά το πέρας του τουρνουά.