Τα οπτικό κατάστημα “Οπτότυπο” στα Νέα Μουδανιά χαρακτηρίζεται  από την πολύχρονη εμπειρία, τις άριστες υπηρεσίες και την άκρως επιτυχημένη πορεία του. Η παρουσία της επιχείρησης χρονολογείται από το 1987, όντας από τις παλαιότερες στο χώρο και διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των οπτικών.

Το κατάστημα συνδυάζει την εμπειρία, την εξειδίκευση, τον εκσυγχρονισμό και διαθέτει μεγάλη συλλογή γυαλιών με τα πιο επώνυμα brands, καθώς και οικονομικές συλλογές σκελετών ηλίου και οράσεως. Το εξειδικευμένο, επιστημονικό προσωπικό του “Οπτότυπου” αποτελείται από οπτικούς και οπτομέτρες που διαθέτουν γνώση και εμπειρία για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

«Η εκτέλεση συνταγών φακών οράσεως, η εφαρμογή φακών επαφής, ο έλεγχος οπτικής οξύτητας, οι προτάσεις σε γυαλιά οράσεως και σε γυαλιά ηλίου γίνονται καθημερινά με την καθοδήγηση και την συνέπεια του υπεύθυνου οπτικού-οπτομέτρη Σταύρου Κίτσου», σημειώνει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος “Οπτότυπο” Χρήστος Κίτσος.

Η εξαιρετική ποιότητα, οι καλές τιμές και ο αξιόπιστος επαγγελματισμός τους συμβάλλει στο να κερδίσουνε την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των πελατών τους.

Η οικογενειακή επιχείρηση οπτικών ειδών “Οπτότυπο” στεγάζεται σε ένα πολύ όμορφο, ιδιαίτερο χώρο στο κέντρο της πόλης των Νέων Μουδανιών, με το προσωπικό της να είναι πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει να επιλέξετε σωστά για την όρασή σας. Ο κύριος Χρήστος Κίτσος, οπτικός, με άριστη γνώση του αντικειμένου και διαρκή ενημέρωση για τις νέες εξελίξεις και τα επιτεύγματα στον κλάδο βρίσκεται πάντα εκεί για να σας προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια του. Βέβαια εκεί θα βρείτε και τον οπτικό-οπτομέτρη, Σταύρο Κίτσο, ο οποίος προστέθηκε και ανανέωσε το επιστημονικό προσωπικό δυναμικό της επιχείρησης. Με τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο τμήμα “Τεχνικές Οπτομετρικού Ελέγχου” του ΠΑΔΑ και στο τμήμα Στρατηγική Επικοινωνίας του Deree College, δραστηριοποιείται στον χώρο των οπτικών συνδυάζοντας την επιστήμη με την επιχειρηματικότητα και την μόδα.

Μια επίσκεψη στο κατάστημα “Οπτότυπο” στα Νέα Μουδανιά, είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για να ενημερωθείς για τις νέες τάσεις στα γυαλιά ηλίου και οράσεως, να κάνεις ένα ιδιαίτερο και στυλάτο δώρο στον εαυτό σου και στα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και για να σου αλλάξει η διάθεση.

Αν θες και εσύ την σωστή επιλογή για τα μάτια σου, επισκέψου σου το άμεσα και δεν θα χάσεις!

Θα το βρεις στην διεύθυνση Δημ. Τζαβούρα 21 στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.