Ευχάριστη έκπληξη χαρακτηρίζει το ποσοστό των εκλογών για την παράταξή του ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς που επανεκλέχτηκε με 90.21%. Αποκαλυπτικός ο κ. Καρράς, φιλοξενείται στις 19.30 σήμερα στην εκπομπή “Με Καθαρή Ματιά” με τη Σουζάνα Καζάκα.

Ο κ. Καρράς μίλησε για μια ευρεία αποδοχή των δημοτών που αναγνώρισαν το έργο της διοίκησης. «Τώρα έχουμε μια μεγαλύτερη ευθύνη. Είναι εύκολο να ανεβείς στην κορυφή αλλά πρέπει να μείνεις εκεί κι αυτό δεν είναι τόσο εύκολο», τονίζει.

 

Από τους 29 δημοτικούς συμβούλους του δήμου, οι 27 είναι της παράταξης του Κ. Καρρά, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά του δήμου. Χαριτολογώντας ο κ. Καρράς εξιστόρησε τα γεγονότα πριν από τις εκλογές. «Έτρεχα και με ρωτούσαν όλοι γιατί τρέχω αφού πάμε πολύ καλά. Κι εγώ απαντούσα ότι δεν ξέρω που είναι το τέρμα». Με τις λέξεις αυτές περιγράφει έναν αγώνα κατά τον οποίον, ο ίδιος έκανε τις επιλογές των υποψηφίων που ήθελε να έχει στο πλευρό του και οργάνωσε το κάθε του βήμα στην προεκλογική περίοδο.

Σύμφωνα με τον κ. Καρρά το υψηλό ποσοστό τους υποχρεώνει, τον ίδιο και τους συνεργάτες του, να είναι πιο κοντά στον δημότη. Άλλωστε όπως είπε, οι μήνες Νοέμβριος και Δεκέμβριος θα είναι μήνες προγραμματισμού για τις βάσεις έργων και μελετών.

Ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας συμφωνεί με το γεγονός ότι η αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού είναι η πιο κοντινή μορφή εξουσίας στον πολίτη. Με τον ίδιο τρόπο και επαφή με τους δημότες σκοπεύει να συνεχίσει και ο ίδιος την πενταετία.

Για τα μεγάλα έργα που είναι στόχοι του, ο κ. Καρράς ανέφερε το λιμάνι των Ν. Μουδανιών και τον προαστιακό που είναι ευθύνη της κυβέρνησης αλλά στον δήμο μένει να ασκήσει πίεση για να μπουν οι βάσεις.