Στην κορυφή των εθνικών συμμετοχών στην Ευρωπαϊκή Εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού για τη βιώσιμη κινητικότητα για το έτος 2022, βρέθηκε ο Δήμος Νέας Προποντίδας, αφού απέσπασε ένα ακόμη βραβείο από το ΥΠΕΝ.
Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας διοργάνωσε ειδική τελετή βράβευσης, στο Αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας επιβραβεύοντας τις κορυφαίες συμμετέχουσες ελληνικές πόλεις.
Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς δήλωσε σχετικά:
«Μέσα από δράσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, αλλά και με πλήθος έργων, αναπλάσεων και πεζοδρομήσεων στον Δήμο μας, καταφέραμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για βελτίωση της αστικής κινητικότητας και ταυτόχρονα να προχωρήσουμε στην εφαρμογή πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον.
Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλους, όσοι συνέβαλαν και στήριξαν την προσπάθεια αυτή, αλλά πρωτίστως στον συντονιστή της ΕΕΚ Δήμου Νέας Προποντίδας, Φίλιππο Αθανασάρα που δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας».
Τον Δήμο μας εκπροσώπησε εκ μέρους του Δημάρχου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Δέσποινα Ραμανδάνη, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Προϊστάμενος και υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος βραβεύεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για τις δράσεις, τις παρεμβάσεις, αλλά και την ευρεία σειρά των μόνιμων μέτρων βιώσιμης κινητικότητας, που έχει ακολουθήσει.