Το κοσμηματοπωλείο “Χρυσός και Ασήμι” λειτουργεί εδώ και 42 χρόνια στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής, τον Πολύγυρο. Ιδρύθηκε από την κυρία Λεμονιά Παντάλη με στόχο να κάνει το κόσμημα, προσιτή πολυτέλεια.

Πριν από εννέα μήνες το κοσμηματοπωλείο πέρασε στα χέρια της κυρίας Ανδρομάχης Τσαμακδά, η οποία επιδιώκει να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες της. Γνωρίζοντας τις σύγχρονες τάσεις και αγοραστικές προτιμήσεις, το κοσμηματοπωλείο “Χρυσός και Ασήμι” διαθέτει μια ευρεία γκάμα κοσμημάτων από χρυσό, με διαμάντια και πολύτιμους λίθους, καθώς και μια πλούσια ποικιλία ασημένιων κοσμημάτων.

Η συλλογή του καταστήματος περιλαμβάνει δακτυλίδια, βραχιόλια, περιδέραια, σκουλαρίκια, μενταγιόν, παιδικά κοσμήματα και ρολόγια γνωστών εταιριών. Κομψές βέρες γάμου και περίτεχνοι βαπτιστικοί σταυροί βρίσκονται εκεί για να εκφράσουν τις ξεχωριστές στιγμές σας με λάμψη και καλαισθησία. Επιπλέον, το κατάστημα διαθέτει πλήθος επιλογών σε ασημένιες και αγιογραφημένες εικόνες, αλλά και διάφορα κοσμήματα από ατσάλινο υλικό.

«Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων, ρολογιών αλλά και ειδών γάμου και βάπτισης, με βασικό γνώμονα την ποιότητα. Δημιουργούμε επίσης (κατα παραγγελία) το κόσμημα επιλογής του πελάτη, σύμφωνα με τις υποδείξεις του, για να αποκτήσει το δώρο προσωπικό χαρακτήρα και φυσικά αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και επισκευή των κοσμημάτων για να γίνουν σαν καινούρια. Διαθέτουμε ακόμη, ειδικά σχεδιασμένα σκουλαρίκια και αναλαμβάνουμε με ασφαλή, ανώδυνο και αντιαλλεργικό τρόπο το τρύπημα αυτιών σε παιδιά και ενήλικες», αναφέρει η κυρία Ανδρομάχη, ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου.

Στο Κοσμηματοπωλείο “Χρυσός και Ασήμι”, η βαθιά γνώση του αντικειμένου και η δέσμευση στην ποιότητα αποτελούν εγγύηση ότι κάθε πελάτης θα τύχει της εξυπηρέτησης που του αρμόζει, ενώ παράλληλα θα βρει κοσμήματα και άλλα είδη σε προνομιακές τιμές, αναλόγως με το budget που διαθέτει.

«Σεβόμενοι πάντα την προτίμηση και την εμπιστοσύνη του κόσμου, προσφέρουμε μόνο αυθεντικά προϊόντα, παρέχοντας πάντα εγγύηση και διατηρώντας τις τιμές σε ένα επίπεδο που επιτρέπει τον καθένα να φορέσει το κόσμημα/ρολόι που θα αναδείξει το style του», τονίζει η κα. Τσαμακδά η οποία πάντα είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο δώρο για τον εαυτό σας ή κάποιον φίλο σας.

Ένα μαγαζί που αξίζει να επισκεφθείτε για τα όμορφα κοσμήματα και ρολόγια, τις πολύ καλές τιμές αλλά και τις επισκευές, μα κυρίως για την παντοτινή λάμψη σε κάθε στιγμή της ζωής σας…Γιατί ότι λάμπει έχει όνομα και λέγεται “Χρυσός και Ασήμι”!

Θα το βρείτε στον πεζόδρομο του Πολυγύρου, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:  6977416828