Ανακοίνωση για τη θεωρητική εκπαίδευση των νεοεισερχομένων δασεργατών έχει εκδόσει η Διεύθυνση δασών Χαλκιδικής, για την καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων. Ειδικότερα αναφέρονται τα εξής:

“Σύμφωνα με την με αριθμό πρωτ. 174579/2250/2011-2018 Υπουργική απόφαση «Εκπαίδευση Νεοεισερχομένων Δασεργατών» (ΦΕΚ 5474Β΄/06-10-2018), η θεωρητική εκπαίδευση των νεοεισερχομένων δασεργατών πραγματοποιείται την περίοδο από Νοέμβριο (2023) έως και Φεβρουάριο (2024) στην έδρα της Διεύθυνσης Δασών.

Για να προγραμματιστεί εγκαίρως η παρούσα εκπαίδευση παρακαλούμε να ενημερώσετε τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν έως τις 30 Νοεμβρίου 2023 στη Διεύθυνση Δασών Χαλκιδικής (Δασικό κτίριο, 63100 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ) τα παρακάτω έγγραφα:

  • Αίτηση ενδιαφέροντος.
  • Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από τον οικείο Δήμο.
  • Βεβαίωση ΔΑ.Σ.Ε. στην οποία θα βεβαιώνεται ότι ο ενδιαφερόμενος έχει υποβάλλει αίτηση να γίνει δόκιμο μέλος του, και θα γίνει δεκτός μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της θεωρητικής του εκπαίδευσης.
  • Αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας από το οποίο αποδεικνύεται ότι ο αιτών έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.
  • Προκειμένου περί αλλοδαπών προσκομίζονται επιπλέον τα προβλεπόμενα από την σχετική νομοθεσία δικαιολογητικά για τη συμμετοχή τους σε ΔΑ.Σ.Ε., όπως κάθε φορά ισχύουν. Οι ΟΤΑ όπως και τα Δασαρχεία ευθύνης μας παρακαλούνται να αναρτήσουν το παρών έγγραφο στον πίνακα ανακοινώσεων τους.

Μετά τις 30 Νοεμβρίου, που λήγει και η προθεσμία υποβολής αίτησης ενδιαφέροντος, θα ανακοινωθεί το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα διεξαχθεί η θεωρητική εκπαίδευση”.

εικόνα αρχείου