Περιμένεις όλη τη χρονιά για το δικό σου black deal; Η στιγμή πλησιάζει! Black Friday προσφορές σε έπιπλα και σε άλλα προϊόντα στο κατάστημα Tirovouzis Interior στα Νέα Μουδανιά, που συνδιάζει την πολυτέλεια με τη διαχρονικότητα.

Η εταιρία Tirovouzis Interior για πάνω από είκοσι χρόνια έχει συνδέσει το όνομά της με την ποιότητα και την υψηλή αισθητική στον χώρο του επίπλου στη Χαλκιδική και όχι μόνο! Στηρίζοντας πάντα ελληνικές εταιρίες στο χώρο κατασκευής επίπλου προχωρά σε επιλογές με ξεχωριστό design και ιδιαίτερες φόρμες.

Και για να ξέρετε, στην εταιρία Tirovouzis Interior γιορτάζουνε την Black Friday και ανυπομονούνε να σας υποδεχτούνε στο κατάστημά τους για μοναδικές αγορές!

Αν ακόμα δεν ξέρετε τι είναι η Black Friday, σίγουρα έχετε χάσει κάτι όσον αφορά τα ψώνια! Όλοι οι “κυνηγοί” ευκαιριών και οι έξυπνοι αγοραστές περιμένουν εκείνη τη μέρα όλο το χρόνο για να κάνουν έξυπνες αγορές και να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα σε τιμές…ευκαιρίας!

Η “Μαύρη Παρασκευή” 2023 είναι στις 24 Νοεμβρίου 2023 και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τη βάλετε αμέσως στο ημερολόγιο σας, ώστε να μην χάσετε καμία προσφορά, ειδικά στην εταιρία Tirovouzis Interior που είναι έτοιμη να προσφέρει στους αγαπημένους πελάτες της ασυναγώνιστες εκπτώσεις στη γκάμα των προϊόντων της.

Σύμφωνα με τον κ. Τυροβούζη μπορείτε να περιμένετε αποκλειστικές Black Friday εκπτώσεις σε έπιπλα και σε κάποια άλλα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε τον χώρο σας, έτσι όπως τον είχατε ονειρευτεί: «Την Black Friday στο κατάστημά μας θα υπάρχουν προσφορές και ενδιαφέρουσες εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα, σε πολλά επιλεγμένα εκθεσιακά άμεσα παραδοτέα. Επίσης στην Media Strom θα υπάρχουν μεγάλες εκπτώσεις σε μεγάλο αριθμό προϊόντων. Θα χαρούμε πολύ να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας και να τους δείξουμε από κοντά τα ποιοτικά μας προϊόντα», σημειώνει ο κ. Νέστωρ Τυροβούζης, ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Θέλατε να ανανεώσετε το σπίτι σας εδώ και καιρό; Μήπως ονειρεύεστε έναν καινούργιο καναπέ για το σαλόνι, μια ντουλάπα ή ένα κρεβάτι για το υπνοδωμάτιο; Τότε, η Black Friday είναι η ιδανική μέρα για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Αν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε σχετικά με το τι σας ταιριάζει, μην ανησυχείτε καθόλου! Στην εταιρία Tirovouzis interior το καταξιωμένο και ευγενικό προσωπικό θα βρίσκεται εκεί για να σας βοηθήσει και να σας διευκολύνει, σύμφωνα με τις ανάγκες και τα γούστα σας. Το ίδιο ισχύει αν ψάχνετε για καινούργια στρώματα. Συχνά διατίθενται σε εξαιρετικές προσφορές στη Black Friday, οπότε μπορείτε να κάνετε την τέλεια αγορά για έναν άνετο και ποιοτικό ύπνο.

Η αγαπημένη ημέρα κάθε shopping lover πλησιάζει! Εάν θέλετε και εσείς να επωφεληθείτε των προσφορών της εταιρίας Tirovouzis Interior δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το κατάστημα που βρίσκεται στην Λ. Ελευθερίας στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής και εκεί θα ανακαλύψετε ό,τι πραγματικά ονειρεύεστε.

Για να επικοινωνήσετε με το κατάστημα Tirovouzis Interior καλέστε στο 2373024334.