tourismos - xalkidiki

Δυναμική διείσδυση στις αγορές της Κεντρικής Ευρώπης που επιθυμούν να ανακαλύψουν τους ελληνικούς προορισμούς πραγματοποιεί η Tourism Media & Events, ενισχύοντας παράλληλα έτι περαιτέρω την παρουσία της στη σκανδιναβική αγορά.

Ειδικότερα, η Tourism Media & Events πραγματοποιεί τις μοναδικές εκδηλώσεις Greek Tourism & Gastronomy Workshop σε Ουγγαρία, Τσεχία, Σουηδία, Δανία, ενώ μετά από αίτημα των πελατών της, υλοποιεί εκδήλωση στην κυπριακή αγορά η οποία επανέρχεται δυναμικά στην Ελλάδα, επιζητώντας να ανακαλύψει νέες περιοχές της χώρας μας.

Επισημαίνεται ότι για το 2024 η Tourism Media & Events πραγματοποιεί Greek Tourism & Gastronomy Workshop στο Κουβέιτ και την Αίγυπτο τον Απρίλιο και στην Ιαπωνία το Μάιο.

Υπογραμμίζεται ότι τα Greek Τourism & Gastronomy Workshops απευθύνονται σε τουριστικές επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς που ενδιαφέρονται να προβάλλουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους γύρω από τον γενικό και εναλλακτικό τουρισμό, τον τουρισμό πολυτελείας και την ελληνική γαστρονομία.

Σε κάθε εκδήλωση συμμετέχουν 70-80 τοπικοί τουριστικοί πράκτορες και tour operators της εκάστοτε αγοράς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ