Όλα μοιάζουν να είναι πανέτοιμα για την μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων που έρχεται στον πανέμορφο παραδοσιακό οικισμό του Παρθενώνα, στη Σιθωνία!

Πρόκειται για μία ξεχωριστή γιορτή που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Ο Παρθενών”, με πολλές δράσεις, δημιουργίες, φαγοπότι, παιχνίδι, μουσική και πολλές εκπλήξεις που θα συνεπάρει μικρούς και μεγάλους και θα τους μεταφέρει στο εορταστικό πνεύμα των ημερών.

Ο νέος δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Μαλλίνης μάλιστα, μέσω ενός  βίντεου που έχει ανεβάσει ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας μεταφέρει λίγο νωρίτερα στον πανέμορφο οικισμό και μας “δίνει” μία μικρή γεύση απ’ότι πρόκειται να συμβεί σε λίγες ημέρες στον Παρθενώνα.

Ο κ. Μαλλίνης μέσω του σχετικού βίντεου προσκαλεί τον κόσμο να επισκεφθεί τον Παρθενώνα στις 23 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στην έναρξη της εορτής, η οποία θα είναι εκθαμβωτική με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ενώ δίνει συγχαρητήρια στο Πολιτιστικό Σύλλογο Παρθενών για την μεγάλη προετοιμασία και για το εξαίσιο αποτέλεσμα που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε λίγες ημέρες οι επισκέπτες!

Υπογραμμίζεται ότι η νέα διοίκηση του δήμου Σιθωνίας είναι ο βασικός υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας με τον κύριο Μαλλίνη να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του συλλόγου, των ανθρώπων του και των εθελοντών του.

Δείτε το βίντεο του Ιωάννη Μάλλινη: