Χωρίς πλειοδότη έληξε ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός για τη Γενική Κλινική «Λυσίμαχος Γρ. Σαραφιανός», ο οποίος πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με τιμή πρώτης προσφοράς τα 4 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα eauction, ο πλειστηριασμός ολοκληρώθηκε μετά από διάρκεια δυο ωρών «έλλειψη πλειοδοτών». Το επόμενο διάστημα, αν δεν μεσολαβήσει κάποια εξέλιξη, αναμένεται να χτυπήσει εκ νέου το ηλεκτρονικό σφυρί για την κλινική του επί έξι θητείες προέδρου του Συνδέσμου Iδιωτικών Kλινικών, Γρηγόρη Σαραφιανού.

Το θρίλερ γύρω από την κλινική ξεκίνησε το 2019 για ένα χρέος 200.000 ευρώ προς άλλη ομόρρυθμη ιδιωτική εταιρεία και η κατάσχεση επιβλήθηκε, τελικά, για το ίδιο ποσό. Παρά τις αναστολές των πλειστηριασμών που υπήρξαν στο παρελθόν, αυτή τη φορά φαίνεται πως το ηλεκτρονικό σφυρί θα χτυπήσει για μεγαλύτερο ποσό από την τιμή πρώτης προσφοράς που ήταν προ πενταετίας και συγκεκριμένα τα 1,48 εκατ. ευρώ.

Στο σφυρί βγήκε μία πολυώροφη οικοδομή επί οικοπέδου συνολικού εμβαδού 237 τ.μ, επί τις διασταυρώσεως των οδών Ιουστινιανού 28 και Γ. Μπακατσέλου.

Σημειώνεται πως η Γενική Κλινική «Λυσίμαχος Σαραφιανός» είχε επιταχθεί, μαζί με άλλες κλινικές, τον Νοέμβριο του 2020, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ασθενών με Covid.

Πηγή: voria.gr