Με περίπου 18 χρόνια λειτουργίας, η εταιρεία Οδικής Βοήθειας “ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ EXPRESS” αποτελεί την πλέον αξιόπιστη στον τομέα της Οδικής Βοήθειας και Μεταφοράς Οχημάτων σε ολόκληρο τον νομό. Ιδρύθηκε από τον κ. Γκούτζιο Αθανάσιο, με έδρα την περιοχή του Άγιου Μάμα ενώ διακρίνεται για την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη της.

Το κλειδί της επιτυχίας της είναι ο εξειδικευμένος στόλος της, που αποτελείται από δύο γερανοφόρα οχήματα, έτοιμα να ανταποκριθούν σε κάθε πρόκληση. Η “ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ EXPRESS” αναλαμβάνει με επιτυχία τη μεταφορά ΙΧ αυτοκινήτων, σκαφών, τροχόσπιτων, τρακτέρ, μοτοσυκλετών, ημιφορτηγών, και ακόμα και ανασφάλιστων οχημάτων και οχημάτων με αλλοδαπές πινακίδες.

Η εταιρεία καλύπτει μεταφορές από τη Χαλκιδική σε ολόκληρη την Ελλάδα, μέσω της συνεργασίας της με αξιόπιστες αυτοκινητάμαξες. Επιπλέον, έχει καταφέρει να ενισχύσει δυναμικά την παρουσία της στην αγορά και να κερδίσει την εμπιστοσύνη δεκάδων πελατών χάρη στις συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές και ξένες εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Ιντερσαλόνικα και η Extra Assistance.

Η “ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ EXPRESS” διακρίνεται για την 24ωρη εξυπηρέτηση που παρέχει στους πελάτες της μέσω των τηλεφώνων 6977359568 και 6976717160, καθώς και στο email [email protected].

Παράλληλα η εταιρεία αναλαμβάνει και τη μεταφορά και άλλου τύπου οχημάτων όπως τροχόσπιτα και τρακτέρ, παρέχοντας άμεση και άψογη εξυπηρέτηση.

 

Η μακροχρόνια εμπιστοσύνη των πελατών και η στενή συνεργασία με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες αποτελούν τον καλύτερο δείκτη αξιοπιστίας της “ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ EXPRESS”. Η προτεραιότητα της είναι η άμεση εξυπηρέτηση, χωρίς να παραμελείται η ασφάλεια. Με αρωγό την εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό και τον άρτια εξοπλισμένο στόλο, η  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ EXPRESS προβαίνει σε ασφαλείς μεταφορές οχημάτων, τόσο στις έκτακτες ανάγκες, όσο και στο πλαίσιο προγραμματισμένων μεταφορών βάσει των απαιτήσεών σας. Με προσήλωση στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, η εταιρεία εξασφαλίζει όχι μόνο την άριστη εξυπηρέτηση αλλά και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της.

Το κλειδί της επιτυχίας της “ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ EXPRESS” βρίσκεται στη συνένωση της τεχνογνωσίας και της εξειδίκευσης, όχι μόνο στον τομέα της οδικής βοήθειας, αλλά και στην ασφαλή μεταφορά οχημάτων και φορτηγών.

Επικοινωνήστε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, και εμπιστευθείτε την “ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ EXPRESS” για τη μεταφορά ή την οδική βοήθεια που χρειάζεστε. Η εξειδικευμένη ομάδα θα είναι εκεί, έτοιμη να λύσει κάθε πρόβλημα, προσφέροντας ταυτόχρονα την αίσθηση της ασφάλειας και της αξιοπιστίας που χαρακτηρίζει τη “ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ EXPRESS”.

Γιατί στην “ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ EXPRESS”, κάθε ταξίδι είναι μια υπόσχεση για ασφαλή και άψογη μετακίνηση.