Συνεχίζονται οι έρευνες στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου κυνηγού στο Μεσολόγγι, με ισχυρό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ νέα δεδομένα προκύπτουν συνεχώς στην υπόθεση.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχει μεταβεί στο σημείο και πραγματοποιεί έρευνες, στέλνει συνεχώς δείγματα DNA από αντικείμενα τα οποία χρήζουν περεταίρω διερεύνησης. Ανάμεσά τους και μια κηλίδα αίματος που βρέθηκε σε μια βάρκα ψαρέματος, το οποίο σε πρώτη ανάγνωση δεν προκαλεί εντύπωση καθότι θα μπορούσε να ανήκει σε κάποιο ψάρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συγκεκριμένη βάρκα δε διερευνήθηκε τυχαία από τις αρχές, διότι φαίνεται να ανήκει σε πρόσωπο γνώριμο του κρεοπώλη,ο οποίος ήταν και το τελευταίο άτομο που είδε τον αγνοούμενο ζωντανό. Μάλιστα, το πρόσωπο αυτό προέκυψε στους Αστυνομικούς μετά από διερεύνηση του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου, ο οποίος φέρεται να επικοινώνησε μαζί του αρκετές φορές μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Σήμερα, Τετάρτη (17/01), αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια.

Εξαφάνιση Μεσολόγγι: Η αντίφαση στην οποία έπεσε ο 50χρονος

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες εξελίξεις,επιβεβαιώνεται για πρώτη φορά επίσημα μία από τις βασικές αντιφάσεις στις οποίες “έπεσε” ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος είχε αναφέρει στην αρχική του κατάθεση πως ο 31χρονος τον είχε καλέσει εκείνο το βράδυ για να συναντηθούν τη συγκεκριμένη ώρα, ενώ τελικά φαίνεται ότι ο ίδιος κάλεσε τον Μπάμπη να συναντηθούν.

Γενικά, όλο αυτό το διάστημα ο 50χρονος, με τον οποίο βρέθηκαν λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του, συνεχώς εξετάζεται από τους αστυνομικούς και παρουσιάζει αντιφάσεις και διαφορές σε αυτά που ισχυρίζεται, σε σχέση με αυτά που έχουν ως στίγματα οι αστυνομικοί από την έρευνά τους, ενώ επικαλείται και κενά μνήμης.

Σημειώνεται, επίσης, πως το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου που το είχε αφήσει στο σπίτι του πριν βρεθεί με τον 31χρονο, κατασχέθηκε από την πρώτη στιγμή από την Αστυνομία και εστάλη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Εκεί διαπιστώθηκε πως κάποιος είχε σβήσει συνομιλία από μέσο κοινωνικής δικτύωσηςστην οποία έγινε ανάκτηση και διαπιστώθηκε πως είναι μεταξύ του 50χρονου και του αγνοούμενου, την επίμαχη ημέρα της εξαφάνισης και λίγες ώρες πριν βρεθούν.

Αυτή η συνομιλία φέρεται να γίνεται σε έντονο τόνο και μάλιστα ο 31χρονος φέρεται να ζητάει σε έντονο ύφος πίσω τα χρήματά του, που του είχε δανείσει, και με περιθώριο μέχρι το Σαββατοκύριακο που θα ερχόταν.

Οι ελπίδες να βρεθεί πλέον ο αγνοούμενος ζωντανός έχουν σχεδόν εξανεμισθεί, ενώ οι έρευνες των αρχών εστιάζονται σε μια συγκεκριμένη βαλτώδη περιοχή.

πηγή news247