Φωτογραφία Αρχείου

Οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν σε βάρκα ψαρέματος δεν ανήκουν σε άνθρωπο αλλά πιθανότατα σε πτηνό, αναφέρουν πληροφορίες, ωστόσο η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου που εξαφανίστηκε στις 5 Ιανουαρίου, αναμένει τις επίσημες απαντήσεις από τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται στις κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν χθες σε βάρκα ψαρέματος, η οποία φέρεται να ανήκει σε φιλικό πρόσωπο του 50χρονου κρεοπώλη, που είδε τελευταίος τον 31χρονο, πριν εξαφανιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24news, δεν πρόκειται για κηλίδα από ανθρώπινο αίμα, αλλά πιθανότατα από πτηνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη βάρκα διερευνήθηκε τυχαία από το κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου. Στο μεταξύ χθες επί ώρες, μέχρι αργά το βράδυ, κατέθεταν στην Αστυνομία Μεσολογγίου, δύο φίλοι του κρεοπώλη, που έχει μπει στο «κάδρο» των ερευνών, με τους οποίους φέρεται να έχει επικοινωνία ο 50χρονος.

Εξαφάνιση 31χρονου: Επιβεβαιώθηκε η αντίφαση του κρεοπώλη

Επιβεβαιώνεται για πρώτη φορά επίσημα μία από τις βασικές αντιφάσεις στις οποίες «έπεσε» ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος είχε αναφέρει στην αρχική του κατάθεση πως ο 31χρονος τον είχε καλέσει εκείνο το βράδυ για να συναντηθούν συγκεκριμένη ώρα, ενώ τελικά φαίνεται ότι ο ίδιος κάλεσε τον Μπάμπη Κούτσικο για να συναντηθούν.

Από τις 5 Ιανουαρίου που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης Κούτσικος, οι συγγενείς του δεν έχουν κανένα ίχνος ζωής, με την αγωνία τους ολοένα και να μεγαλώνει, ενώ εδώ και μέρες εκφράζουν φόβους για εγκληματική ενέργεια. Πλέον, οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός ο 31χρονος έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, ενώ οι έρευνες των αρχών εστιάζονται σε μια συγκεκριμένη βαλτώδη περιοχή.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με μαρτυρίες ο 50χρονος κρεοπώλης είχε δανειστεί 17.000 ευρώ από τον αγνοούμενο και δεν τα είχε επιστρέψει. Από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε ότι o 31χρονος συναντήθηκε με τον 50χρονο καθώς θα πήγαιναν για κυνήγι. Όπως όμως έχει δηλώσει ο 50χρονος κρεοπώλης από το Μεσολόγγι φέρεται να μετέφερε τον αγνοούμενο την περασμένη Παρασκευή σε απομονωμένο σημείο στην επαρχιακή οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Την ίδια ώρα όμως, υπάρχουν ανακρίβειες στην κατάθεσή του ως προς το δρομολόγιο που ακολούθησε αλλά και τη χρονική αλληλουχία των γεγονότων.

πηγή lifo