Την Κυριακή στις 10 του Μάρτιου πραγματοποιείται μία νέα σελήνη στο ζώδιο  των Ιχθύων. Πρόκειται για ένα νέο φεγγάρι άκρως συναισθηματικό εφόσον το ζώδιο των Ιχθύων είναι ένα αρκετά ευαίσθητο ζώδιο και δημιουργικό που προωθεί την φαντασία και την πνευματικότητα.

Η νέα σελήνη αυτή μας καλεί να ακούσουμε τις βαθύτερες ανάγκες μας , μας δίνει ελπίδα αλλά και την δυνατότητα να ονειρευτούμε για το μέλλον μας. Θα πρέπει παρόλα αυτά να ήμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ψέματα αλλά και σε μη ρεαλιστικές καταστάσεις οι οποίες μπορεί να μας δημιουργήσουν απογοητεύσεις. Επίσης θα ήταν καλό να μην παρασυρθούμε πάρα πολύ από το συναίσθημα μας και από το ονειρικό κομμάτι που εμπεριέχει το ζώδιο των Ιχθύων και να προσπαθήσουμε να θέτουμε πραγματικούς στόχους για να αποφθεχθούν τυχόν συγχύσεις.

Η νέα σελήνη αυτή επηρεάζει περισσότερο τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού δηλαδή Διδύμους,Τοξότες,Παρθένους και Ιχθύς που είναι γεννημένοι στις αρχές του γ’δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν τον ωροσκόπο τους ή τους προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

Παρακάτω θα αναλύσουμε πως επηρεάζει η νέα σελήνη τα 12 ζώδια!

Πιο αναλυτικά:

 ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους Κριούς η νέα Σελήνη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για απομόνωση. Ίσως θελήσετε να κάνετε μία βαθύτερη ενδοσκόπηση, να επανδρωθείτε και να μαζέψετε εκ νέου τις δυνάμεις και να βρείτε την ενέργεια σας. Ευκαιρία για αυτοφροντίδα και για τυχών κλεισίματα σε ερωτικές σχέσεις που δεν προχωρούν παρακάτω.  Προσοχή σε εξασθενήσεις και σε θέματα υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Τάυροι θα ασχοληθείτε με τις παρέες και τους φίλους σας αλλά και με τις ομάδες ή τα κοινωνικά σύνολα στα οποία μπορεί να συμμετέχετε ή να σας έρθουν ευκαιρίες για ένταξη. Θα πρέπει  όμως να είστε προσεκτικοί για τυχόν εξαπατήσεις σε αυτούς τους τομείς αλλά και για απογοητεύσεις από φίλους λόγω εξιδανίκευσης κάποιων καταστάσεων. Μπορεί ακόμα να υπάρξει κάποια χαώδη κατάσταση στους στόχους που έχετε θέσει ή να σας δοθεί η ευκαιρία για να βάλετε νέους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για τους Διδύμους η νέα σελήνη που πραγματοποιείται στον οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας θα σας φέρει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά και γνωριμίες με άτομα ισχύος. Ήρθε η ευκαιρία για επαγγελματικές διεκδικήσεις αλλά και για ανάδειξη των ταλέντων σας. Καλό θα ήταν να δείξετε όμως ιδιαίτερη προσοχή στο που θα στοχευσετε επαγγελματικά αλλά και στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν γιατί μπορεί στο τέλος να μην είναι και τόσο αντάξιες των προσδοκιών σας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε και σε τυχών φήμες ή σκάνδαλα στο επαγγελματικό κομμάτι αλλά και σε μολύνσεις και ιώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι με την νέα σελήνη αυτή θα έχετε την  ευκαιρία για να επεκτείνετε τις φιλοδοξίες σας. Ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν επίσης και σε θέματα σπουδών ή ακόμα και στην έναρξη κάποιου νέου σεμιναρίου που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές. Ευνοούνται οι μετακινήσεις αλλά και οι επαφές με το εξωτερικό. Παράλληλα θα πρέπει να είστε και προετοιμασμένοι για τυχόν ματαιώσεις στους τομείς αυτούς αλλά και για κάποιες συγχύσεις στην συνεννόηση κυρίως με συγγενείς εξ ’αγχιστείας.

ΛΕΩΝ

Οι Λεόντες καλούνται να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα των οικονομικών τους και κυρίως στις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν τρίτους. Απρόοπτα έξοδα μπορεί να προκύψουν αλλά και θέματα κληρονομικής φύσεως. Μπορεί ακόμα να απογοητευτείτε από άτομα που τους είχατε ενισχύσει οικονομικά στο παρελθόν. Προσοχή στις κλοπές αλλά και στις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι θα επηρεαστούν στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών. Αλλαγές θα δημιουργηθούν σε αυτούς τους τομείς αλλά και θα υπάρξει αναδιαμόρφωση στον τρόπο που σχετιζόσασταν μέχρι τώρα με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Θα γίνετε πιο αποφασιστικοί σχετικά με τα θέλω σας και η νέα σελήνη εκεί έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι αξίζει πραγματικά. Προσοχή λοιπόν στις μεγάλες υποσχέσεις που μπορεί να ακούσετε αλλά και σε ελπίδες που μπορεί να δημιουργήσετε μόνοι σας. Θα ήταν καλό να φροντίσετε και το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί με το νέο φεγγάρι αυτό θα δουν αλλαγές να συμβαίνουν στον τομέα της υγείας και της εργασίας τους. Ίσως να αρπάξετε την ευκαιρία και να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες και ακόμα τους τρόπους που αντιμετωπίζατε πιθανόν τα θέματα υγείας σας.  Επιπλέον κάτι νέο μπορεί να μπει στην καθημερινότητά σας που θα αλλάξει τις συνθήκες της ρουτίνας σας και θα σας φέρει κάποιες επιπλέον ευθύνες. Nα είστε και εσείς προσεκτικοί σε τυχόν ιώσεις και εξασθένιση του οργανισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το νέο αυτό φεγγάρι να πραγματοποιείται στον οίκο της χαράς, του έρωτα και της δημιουργίας οι Σκορπιοί θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεωθείτε, να γνωρίσετε νέο κόσμο, να καταπιαστείτε με κάτι δημιουργικό, να απασχοληθείτε με ένα νέο χόμπι αλλά και γιατί όχι να επεκταθείτε και επιχειρηματικά. Ευνοούνται νέοι έρωτες αλλά και θέματα παιδιών. Μεγάλη προσοχή όμως θα πρέπει να δείξετε σε τυχών πλάνες καταστάσεις. Η νέα αυτή σελήνη παρότι φιλική στο δικό σας ζώδιο εμπεριέχει το εξαπατητικό κομμάτι οπότε να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα σε ότι καινούργιο παρουσιαστεί στους παραπάνω τομείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το καινούργιο φεγγάρι για εσάς τους Τοξότες πραγματοποιείται στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας.  Ίσως αποφασίσετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να μετακομίσετε ή ακόμα να πάρετε την απόφαση να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Αυτά τα γεγονότα ίσως σας πιέσουν και σας αγχώσουν λίγο καθώς θα πρέπει να αφιερώσετε αρκετό από τον προσωπικό σας χρόνο. Οι γονείς μπορεί να απαιτήσουν την προσοχή σας. Από την άλλη μπορεί να προκύψουν νέες ευκαιρίες για δουλειά ή και να διευθετηθεί κάποιο πρόβλημα υγείας που σας έχει ταλαιπωρήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους Αιγόκερους αλλαγές θα παρατηρηθούν στον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε και εκφράζεστε. Ίσως είναι ευκαιρία για να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματα σας. Θα έχετε μετακινήσεις και επαφές με συγγενείς και γείτονες. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε ψέματα που μπορεί να ακούσετε και να απογοητευτείτε αλλά και σε μεγάλες υποσχέσεις από κοντινούς σας ανθρώπους.

Επίσης θα ήταν καλό να μην αφήσετε τελείως το συναίσθημα να παρασύρει τις σκέψεις σας για να είστε έτοιμοι να διακρίνετε θολές καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα σελήνη αυτή ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σας και σας καλεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή και στα αποκτήματά σας αλλά και στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία και για μία νέα πηγη εισοδήματος που με την κατάλληλη διαχείριση μπορεί να γίνει ιδιαιτέρως αποδοτική. Όμως και εσείς θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα το που ξοδεύετε και σε ποιους εμπιστεύεστε τα χρήματα σας διότι μπορεί να υπάρξουν και οικονομικές διαρροές που θα σας προκαλέσουν ανασφάλειες.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύς με το φεγγάρι αυτό να γίνεται στο ζώδιο σας  σας φέρνει στο προσκήνιο και σας δίνει ευκαιρίες για επέκταση και για περισσότερη αυτοέκφραση.

Αλλαγές μπορεί να συμβούν στην εμφάνιση,  στην συμπεριφορά σας  , στην φυσική σας κατάσταση, στον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας αλλά και στο πως σχετίζεστε με τους άλλους. Αυξάνεται  η δημοτικότητά σας και έχετε νέες επαγγελματικές αλλά και ερωτικές γνωριμίες, καθώς θα νιώσετε πιο έτοιμοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες και στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Βρίσκετε τον εαυτό σας και θέτετε νέους στόχους. Προσοχή , να είστε ρεαλιστές στις καταστάσεις και να μην ονειροβατείτε.

Η Δέσποινα Τσαναξή ζει και εργάζεται στα Ν.Μουδανιά,είναι σπουδάστρια σχολής  αστρολογίας.

instagram:tdespoina