Το θέατρο του παραλόγου ζει ο κύριος Θεόφιλος Τζοχουνίδης από τα Ν. Φλογητά που για άλλη μια φορά βρίσκεται έξω από σπίτι και αναρωτιέται ποιος κάνει κουμάντο στο ελληνικό κράτος.

Πριν καλά – καλά εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα για την υπόθεση, ήρθε νέα αναταραχή στην οικογένειά του που βρέθηκε ξανά στον δρόμο. Με δυο δικαστικούς επιμελητές και αστυνομικούς του ΑΤ Μουδανιών έγινε η νέα έξωση το πρωί της Τρίτης, τη στιγμή που η κόρη του κ. Θεόφιλου υποστηρίζει ότι όλα γίνονται παράνομα. Ο κ. Θεόφιλος βρίσκεται στη διαδικασία αιμοκάθαρσης κάτι που κάνει την υγεία του ακόμη πιο ευαίσθητη. Η κόρη του 82χρονου, Αναστασία, δηλώνει πως έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, και πως δεν πρόκειται να χάσει η οικογένειά της αυτόν τον “πόλεμο”.

Κρατώντας ένα μπουκαλάκι νερό στο χέρι, ο κ. Θεόφιλος υποστηρίζει ότι οι αντίδικοι αναιρούν κάθε δικαστική απόφαση και μπαίνουν στο σπίτι αλλάζοντας κλειδαριές.

Θυμίζουμε ότι οκ. Θεόφιλος Τζοχουνίδης που φέρει βαριά αναπηρία σε καροτσάκι, με ακρωτηριασμένο πόδι, έχασε το σπίτι του που βγήκε σε πλειστηριασμό, λόγω μικρού εναπομείναντος χρέους, καθώς ήταν εγγυητής σε δάνειο του γιού του. Παρά τον αγώνα δρόμου που έγινε δεν κατάφερε να πληρώσει το τίμημα με αποτέλεσμα το σπίτι να περάσει στα χέρια τρίτου που διεκδικεί την κυριότητά του.