Μετά τις αποκριάτικες εκδηλώσεις της Τσικνοπέμπτης στον Άγιο Νικόλαο, το κέφι και ο χορός συνεχίστηκαν την 10 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία του χωριού με αλευροπόλεμο! Αλεύρι παντού, πόλεμος μικρών και μεγάλων ξέσπασε εκείνη την ημέρα και έβαψε την όμορφη πλατεία με άσπρο χρώμα!

Όλα αυτά από τον δραστήριο και ακούραστο Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου “Η Βουρβουρού” που και φέτος δηλώνει παρών στην μεγαλύτερη γιορτή του κεφιού και του ξεφαντώματος που δεν είναι άλλη από την Αποκριά!

Και αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα, κάνετε λάθος, καθώς το πάρτι της τρελής Αποκριάς στον Άγιο Νικόλαο καλά καλά δεν ξεκίνησε! Θα κορυφωθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου με την παρέλαση αρμάτων στη στάση του ΚΤΕΛ για να χαρίσει σε όλους μια μοναδική εμπειρία με χρώματα, ανεβασμένη διάθεση, μεταμφίεση και φυσικά αισιοδοξία!

«Τα άρματα που θα παρελάσουν την Κυριακή στις 17 Μαρτίου και ώρα 12:00 είναι κατασκευές του συλλόγου μας. Έχουμε νοικιάσει ήδη στολές για μικρούς και μεγάλους που θα παρελάσουν και το μόνο που απομένει είναι να έχουμε σύμμαχο τον καιρό για να ξεφαντώσουμε και να περάσουμε όμορφα εκείνη την χαρούμενη ημέρα!», σημειώνει στο XalkidikiPolitiki ο αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αστέριος Μυλωνάς και προσκαλεί τους επισκέπτες σε ένα απολαυστικό διήμερο που θα ολοκληρωθεί την Καθαρά Δευτέρα με τα κούλουμα στον Άγιο Νικόλαο: «Την επόμενη ημέρα της Αποκριάς, δηλαδή την Καθαρά Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το καθιερωμένο γλέντι στην πλατεία, με φαγοπότι και ζωντανή μουσική για να γιορτάσουμε τα Κούλουμα του 2024», συνέχισε ο ίδιος.

Ο σύλλογος βέβαια εκτός από τα παραπάνω θα πραγματοποιήσει και τον ετήσιο αποκριάτικο του χορό την Παρασκευή 15 Μαρτίου το βράδυ στο καφέ Stelian, με ζωντανή μουσική και πολλές εκπλήξεις που αν δεν παρευρεθείτε δεν θα τις ανακαλύψετε και θα χάσετε μια πολλά υποσχόμενη βραδιά!

Φορέστε τα γιορτινά σας, αφήστε πίσω σας για λίγο τις υποχρεώσεις και την ρουτίνα της καθημερινότητας και ζήστε την μαγεία του Καρναβαλιού στον Άγιο Νικόλαο.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Η Βουρβουρού” έχει φροντίσει για όλα!