Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα. Δείχνει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζουμε την αγάπη μας προς τους άλλους τόσο σε ερωτικό όσο και σε φιλικό επίπεδο. Δείχνει ακόμα και το πως σχετιζόμαστε κοινωνικά με τους συνανθρώπους μας αλλά είναι και ένας σημαντικός οικονομικός δείκτης που μας φανερώνει την σχέση μας με τα χρήματα καθώς και με το σύστημα αξιών μας.

Εδώ και λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα από τις 11/3 έχει περάσει στο ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων και θα παραμείνει εκεί εως τις 5/4. Ο πλανήτης βρίσκεται σε ένα πολύ αγαπημένο ζώδιο καθώς η Αφροδίτη στους Ιχθύς είναι σε θέση έξαρσης και μας προδιαθέτει για ένα τρυφερό διάστημα γεμάτο με ρομαντισμό, με διαίσθηση, με ανιδιοτελή αγάπη, με καλλιτεχνικές δημιουργίες, με πνευματικότητα και με την αίσθηση της θυσίας και της προσφοράς. Βέβαια δεν θα λείψουν κάποια συναισθηματικά διλλήματα και μπερδέματα καθώς η Αφροδίτη από την θέση αυτή έχει την τάση να μας κάνει να εξιδανικεύουμε πρόσωπα και γεγονότα και γενικότερα να θέλουμε να κλειστούμε μέσα σε ένα ροζ συννεφάκι.

Πάμε παρακάτω να δούμε πως θα επηρεάσει από την θέση της αυτή τα 12 ζώδια.

Κριός

Για τους Κριούς η διέλευση της Αφροδίτης από τους ιχθύς έρχεται να πριμοδοτήσει την ρομαντική σας διάθεση και να σας βάλει σε μία διαδικασία ονειροπόλησης και εξιδανίκευσης για αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε παρασκηνιακά γεγονότα που έχουν να κάνουν κυρίως με τα ερωτικά.  Περίοδος που θα θελήσετε να προσφέρετε ανιδιοτελώς στους άλλους γύρω σας. Θα έχετε μεγάλη έμπνευση και δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα αλλά κρυφή πηγή εσόδων.

Ταυρός

Ευνοείται η ενασχολησή σας μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Η Αφροδίτη από τους ιχθύς με μία  διάθεση ένωσης έρχεται για να εξομαλύνει τις σχέσεις με  φίλους και ομοιδεάτες. Ίσως έρθουν και επαγγελματικές ευκαιρίες μαζί με κάποιον φίλο σας ή μέσα από κάποια ομάδα στην οποία ανήκετε. Δεν αποκλείεται ακόμα και να προκύψει κάποιος έρωτας μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον. Να προσέχετε σε διλλήματα που μπορεί να προκύψουν και να σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη για έσας τους Δίδυμους ευνοεί τα θέματα της καριέρας και της δημόσιας εικόνας. Σας πριμοδοτεί με ευκαιρίες για κοινωνική και επαγγελματική προβολή. Κάποιο νέο πόστο στην υπάρχουσα  εργασία με καλύτερες απολαβές ή μία νέα δουλειά με μεγαλύτερες προοπτικές  είναι κάποιες από τις προτάσεις που μπορεί να σας γίνουν.

Ίσως η συμβολή κάποιου γυναικείου προσώπου βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Επίσης, δεν θα λείψουν τα φλερτ μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και γιατί όχι μπορεί να βρείτε τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου ατόμου με κύρος ή μεγαλύτερης ηλικίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι θα ευνοηθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Οι δεσμευμένοι μπορεί να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι με το ταίρι σας και αυτό να σας φέρει πιο κοντά αλλά και αν είστε ελεύθεροι μπορεί ένας έρωτας από το εξωτερικό να έρθει και να σας ανανεώσει. Ακόμα αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια σπουδή ή να συμμετέχετε σε ένα νεό σεμινάριο είναι μία αρκετα ευνοική περίοδος για να ξεκινήσετε. Οι σχέσεις με τους συγγενείς κυρίως εξ’αγχιστείας θα καλυτερεύσει και θα έχετε επίσης την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με άτομα πιο πνευματώση και φιλοσοφημένα.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες με την είσοδο της Αφροδίτης στους ιχθύς θα έχουν αρκετή τύχη στον οικονομικό αλλά και  στον σεξουαλικό τομέα. Μπορεί να υπάρξει μία παραπάνω κίνηση σε κληρονομικά ζητήματα καθώς και σε οικονομικές οφειλές από τρίτους αλλά και να διευθετηθούν πράγματα που έμεναν στάσιμα για καιρό. Επίσης είναι μία περίοδος έντονη και με αρκετό πάθος από μεριάς σας. Θα υπάρχει η ανάγκη να φέρετε στο φως τις σεξουαλικές σας ανάγκες και επιθυμίες και να ενωθείτε ψυχη και σώματι με το ταίρι σας. Περίοδος μεγάλου ερωτισμού και σεξουαλικής απελευθέρωσης όμως θα πρέπει να δείξετε προσοχή σε παιχνίδια εξουσίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών διελαύνει η Αφροδίτη στους ιχθύς και ευνοεί τα θέματα της συντροφικότητας. Η συμβίωση με το ταίρι σας γίνεται πιο τρυφερή και εσείς νιώθετε πιο άνετα να απολαύσετε αυτά που εκείνο θέλει να σας προσφέρει απλόχερα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία αυτό το διάστημα που έχει όλες τις προοπτικές να εξελιχθεί σε μία όμορφη και υγιή σχέση. Ακόμα  εύνοια θα έχετε και με τους συνεργάτες σας καθώς αυτή την περίοδο θα είστε ιδιαίτερα αγαπητοί και χωρίς ιδιαίτερο κόπο θα γίνονται αυτά που θα ζητάτε.

ΖΥΓΟΣ

Τον οίκο της καθημερινότητας και της υγείας σας έρχεται να βελτιώσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των ιχθύων. Η Αφροδίτη εκεί θα σας διευκολύνει να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα ώστε να φέρετε εις πέρας τα πρακτικά κομμάτια της καθημερινότητάς σας και να τακτοποιήσετε τυχών θέματα που σας απασχολούσαν σχετικά με την υγεία σας. Θα έχετε αρκετή δημοφιλία στο εργασιακό σας περιβάλλον και βελτιώνεται αρκετά το κλίμα στην εργασία. Για τους αδέσμευτους ίσως υπάρξει ένας έρωτας στην δουλειά μπορεί με κάποιο συναδελφικό πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη εδώ έρχεται να αναστατώσει τον οίκο του έρωτα, της χαράς και της δημιουργίας. Ιδανική περίοδος για να αναζωπυρώσετε το πάθος και τον ρομαντισμό με το ταίρι σας αν είστε ήδη σε σχέση ενώ αν είστε αδέσμευτοι ήρθε η ώρα να γνωρίσετε κάποιον που θα σας συναρπάσει.

Όσοι από εσάς έχετε παιδιά σας δίνεται η δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά τους και να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί τους αλλά και εσείς που δεν έχετε αλλά θέλετε η περίοδος είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε τις προσπάθειες. Τύχη επίσης θα έχετε και σε τυχερά παιχνίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς τους Τοξότες η Αφροδίτη έρχεται να επέμβει στα θέματα του σπιτιού και της οικογενειας. Θα βελτιωθούν οι σχέσεις με τους γονείς και ιδιαίτερα με τον πατέρα, θα νιώσετε πιο τρυφερά μαζί τους και θα έχετε ευκαιρίες ώστε να περάσετε όμορφες και ήσυχες οικογενειακές στιγμές. Επίσης είναι μία περίοδος που θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού να τον αναδιαμορφώσετε, να τον ανανεώσετε και να τον διακοσμήσετε. Ακόμα αν σκέφτεστε να μετακομίσετε με το ταίρι σας να το τολμήσετε τώρα ευνοούνται οι συνθήκες. Τέλος εύνοια υπάρχει και σε αγοραπωλησίες ακινήτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς περνάει από τον τρίτο σας οίκο και σας δημιουργεί μία συνθήκη για καλύτερη επικοινωνία με το περιβάλλον γύρω σας με κοντινούς συγγενείς και γείτονες. Εσεις οι ίδιοι αρχίζετε να εκφράζετε με πιο γλυκό τρόπο τις σκέψεις σας και έτσι θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε πολλά πράγματα που έχετε στο μυαλό σας. Θα είναι ένα διάστημα με αρκετές επαφές και δημόσιες σχέσεις αλλά και μικρές μετακινήσεις. Επίσης θα είναι μία περίοδος από την οποία δεν θα λείψει και το φλερτ στις επαφές σας. Στον λόγο σας θα κυριαρχεί περισσότερο το συναίσθημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι με την Αφροδίτη να κινείται στον δεύτερο τους οίκο θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν και να δείξουν τα ταλέντα τους. Θα ανέβει η αυτοεκτιμησή τους και θα δουν καλυτέρευση στο σύστημα αξιών τους, σε αυτό μπορεί να παίξει ρόλο και κάποια νέα πηγή εσόδων. Θα είναι μία περίοδος προσφιλή για να ερωτευτούν όμως θα πρέπει να δείξουν προσοχή σε θέματα ζήλιας και κτητικότητας. Προσοχή ακόμα θα είναι καλό να δώσουν και στην διαχείρηση των οικονομικών τους και να μειώσουν τις σπατάλες για την καλοπέραση τόσο την δική τους όσο και των άλλων.

ΙΧΘΥΣ

Τέλος για εσας τους Ιχθύς που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι και τις αρχές του επόμενου μήνα θα βιώσετε μία πολύ ευχάριστη περίοδο που θα κυριαρχεί η καλή σας διάθεση καθώς θα ανέβει κατά πολύ και η αυτοπεποιθησή σας. Θα γίνετε πιο ελκυστικοι και θα ασκείτε μεγάλη γοητεία στο περιβάλλον γύρω σας. Οι δεσμεμεύνοι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας αλλά και οι αδέσμευτοι να πραγματοποιήσετε μία ρομαντική σχέση που θα σας προσφέρει συναισθηματική κάλυψη. Ευνοούνται και οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση.

Η Δέσποινα Τσαναξή ζει και εργάζεται στα Ν.Μουδανιά, είναι σπουδάστρια σχολής αστρολογίας.

instagram:tdespoina