Η Ελληνική Αστυνομία δείχνει πως παρακολουθεί τις τάσεις στο Τik Tok και πιάνει τον παλμό των χρηστών των Social Media, καθώς το μήνυμα της για την Καθαρά Δευτέρα είναι επηρεασμένο από το… Scorpios Bar!

Τις τελευταίες εβδομάδες ένα μπαρ από την Καλλιθέα στην Αθήνα αποφάσισε να διαφημιστεί μέσω του διαδικτύου, με έναν ομολογουμένως ξεχωριστό τρόπο. Σε κάθε βίντεο που μετρούν εκατομμύρια προβολές εμφανίζονται οι γυναίκες που εργάζονται αλλά και αυτές που μπορεί να βρει κάθε πελάτης για να κάνει παρέα, ενώ παρουσιάζουν και τα ποτά.

«Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις ποτό; To Scorpios είναι για εσένα!» είναι η πιο γνωστή ατάκα από το πρώτο βίντεο που έγινε viral. Αυτή την ατάκα χρησιμοποιεί και η ΕΛΛΑΣ για το δικό της μήνυμα πρόληψης για την Καθαρά Δευτέρα.

Η Ελληνική Αστυνομία στον λογαριασμό της στο twitter θέλοντας να προωθήσει τα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας, ανέβασε μια βότκα και έγραψε:  «Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό; Το τιμόνι ΔΕΝ είναι για σένα» ΠΑΜ. Μάθε το γιατί».

πηγή makthes.gr