Σε πολύ υψηλά επίπεδα κινήθηκαν και αυτό το τριήμερο οι πληρότητες στους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς, καθώς οι κρατήσεις το προηγούμενο διάστημα ξεπερνούσαν το 85% στα ακίνητα που διατίθενται προς βραχυχρόνια μίσθωση, ενώ οι ορεινοί προορισμοί της Αρκαδίας ήταν sold out.

Σύμφωνα με στοιχεία Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates για τον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης για αυτοτελή ακίνητα, στην Αράχωβα οι κρατήσεις έφτασαν το 76%, με το κόστος μίσθωσης για τρεις διανυκτερεύσεις να διαμορφώνεται από 546 ευρώ (αρχές του μήνα ήταν στα 430 ευρώ).

Στα Καλάβρυτα οι προκρατήσεις ήταν στο 93% (88% στις αρχές του μήνα), με το κόστος να ξεκινά από 846 ευρώ, έναντι των 560 ευρώ στις αρχές του μήνα, για τρεις διανυκτερεύσεις σε κατοικία κατάλληλη για τετραμελή οικογένεια ή/και παρέα.

Στο Μέτσοβο, το κόστος διανομής για τρεις διανυκτερεύσεις ξεκινούσε από 432 ευρώ, με τις κρατήσεις να ανέρχονται στο 74%. Το 100% άγγιξαν οι κρατήσεις στη Δημητσάνα.

Οι Αρκαδικοί προορισμοί ήταν το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στις top επιλογές των ταξιδιωτών, με τις κρατήσεις να καταγράφουν ικανοποιητικά ποσοστά από τα μέσα του Ιανουαρίου. Η διαθεσιμότητα στη Ζάτουνα και στα Λαγκάδια ήταν μηδενική, ενώ στο Λεβίδι οι κρατήσεις κυμαίνονταν στο 95%, με το κόστος να διαμορφώνεται από 635 ευρώ. Στη Βυτίνα οι τιμές ξεκινούσαν από 1.281 ευρώ (881 ευρώ στις αρχές του μήνα) και στη Στεμνίτσα από 1.234 ευρώ.

Παράλληλα, στους ορεινούς προορισμούς της Μαγνησίας, το ποσοστό κρατήσεων κυμαινόταν από 90% έως 93% σε Μακρινίτσα και Πορταριά αντίστοιχα. Με το κόστος μίσθωσης να διαμορφώνεται από 529 ευρώ (434 ευρώ στις αρχές του μήνα) στη Μακρινίτσα για τρεις διανυκτερεύσεις το τριήμερο της 25ης Μαρτίου και από 434 ευρώ στη Πορταριά, αγγίζοντας ακόμη και τα 752 ευρώ.

Πού έφτασαν οι τιμές στα Airbnb το τριήμερο

Το Ναύπλιο, προορισμός για όλες τις εποχές του έτους, κατέγραφε ποσοστό κρατήσεων της τάξεως του 90% (62% στις αρχές του μήνα). Το κόστος μίσθωσης για το τριήμερο ξεκινούσε από 423 ευρώ (243 ευρώ στις αρχές του μήνα) σε κατοικία κατάλληλη για τετραμελή οικογένεια ή/και τετραμελή παρέα.

Στην Καλαμάτα, το κόστος μίσθωσης κατοικίας για τρεις διανυκτερεύσεις άρχιζε από τα 212 ευρώ.

Στους οικονομικούς προορισμούς για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, που πολλοί επέλεξαν, περιλαμβανόταν η Χαλκίδα, ο Άγιος Κωνσταντίνος, τα Καμένα Βούρλα, αλλά και το παραλιακό μέτωπο της Αττικής.