Ôçí ÐáñáóêåõÞ 1 Óåðôåìâñßïõ ï Âáóßëçò ÊáññÜò ãéüñôáóå ôá 40 ÷ñüíéá ôïõ óôï ëáúêü ôñáãïýäé. Ìßá ðñáãìáôéêÞ ãéïñôÞ ìå êáëåóìÝíïõò ôïõò: ×ñÞóôï ÄÜíôç, Ãßáííç ÆïõãáíÝëç, Êùíóôáíôßíá, Íßêï Ìáêñüðïõëï, ËáõñÝíôç Ìá÷áéñßôóá, ÌÜêç Óåâßëïãëïõ êáé ÌðÜìðç Óôüêá. ÓÜââáôï 2 Óåðôåìâñßïõ 2017 (EUROKINISSI/ËÕÄÉÁ ÓÉÙÑÇ)

Την Κυριακή 31 Μαρτίου μετά το πέρας της Θείας  Λειτουργίας, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος και η Ενορία Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής θα τελέσουν ιερό μνημόσυνο στην μνήμη του Βασίλη Καρρά, στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής.

«Μετά από επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του θα πραγματοποιηθεί, πρώτα ο Θεός, μετά την συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του. Υπολογίζεται το Καλοκαίρι του 2025 στην Θεσσαλονίκη. Η οικογένεια του αειμνήστου καλλιτέχνη θα παρευρεθεί στο μνημόσυνο την Κυριακή 31/3/24 στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή  σε ηλικία 70 ετών λίγο το απόγευμα της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου βυθίζοντας όλους  στην θλίψη. Ο Βασίλης Καρράς κατόρθωσε να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διασκέδασης για περισσότερα από 30 χρόνια χαρίζοντας στους αμέτρητους θαυμαστές του μεγάλες συγκινήσεις. Ο Βασίλης Καρράς (πραγματικό όνομα Βασίλειος Κεσογλίδης) γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1953 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Είχε δύο αδέρφια, τον Δαμιανό και την Αναστασία.

Όταν ήταν 10 χρόνων πήγε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Το 1969, σε ηλικία 16 ετών, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Πρόσφυγας» στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά το τραγούδι. Επίσης, είχε εργασθεί στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που αποτυπώνεται στο τραγούδι του «Εγώ αγάπη μου, εγώ».