Την αντίθεσή τους διατράνωσαν οι κάτοικοι της Ν. Τρίγλιας στην τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε οίκημα πολύ κοντά στην κατοικημένη περιοχή.

Από το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά το οίκημα ιδιώτη όπου βρίσκεται η κεραία, προκειμένου να αποτρέψουν τη διαδικασία ρευματοδότησης.

Στη διαμαρτυρία των κατοίκων, μεταξύ άλλων, ήταν παρών και ο αντιδήμαρχος Ιωάννης Καραπανταζής που έχει ενημερωθεί από πλευράς δήμου. «Αντιδράσαμε κι εμείς ως δημοτική αρχή και μετά από όλες τις απαραίτητες ενέργειες που κάναμε λέμε ότι δεν επιθυμούμε στην περιοχή να τοποθετηθεί η κεραία. Σκοπός μας είναι αυτός. Και κάθε κεραία που θα στηθεί θα μας βρει απέναντι», τόνισε ο αντιδήμαρχος και αναφέρθηκε στους κινδύνους.

«Μπαίνει το δίλημμα ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παπαλάγκας επικεφαλής αντιπολίτευσης του δήμου.

Οι σύλλογοι του 1ου και 2ου δημοτικού σχολείου Ν. Τρίγλιας στήριξαν τη διαμαρτυρία μιλώντας για την προάσπιση της υγείας των παιδιών αλλά και των μεγάλων που ζουν στην περιοχή.

Και στο παρελθόν οι κάτοικοι της Ν. Τρίγλιας είχαν κινηθεί νομικά για την απομάκρυνση κεραίας κινητής από κατοικημένη περιοχή κάτι που το πέτυχαν.