Σίγουρα όλες μας θα συμφωνήσουμε πως όσα ρούχα και αν έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας υπάρχουν μερικά staples που μας βοηθούν να ολοκληρώσουμε το look μας και να φτιάξουμε μερικά βασικά καθημερινά ή και πιο επίσημα συνολάκια. Ποια όμως άραγε είναι αυτά τα classic και must have ρούχα που «ολοκληρώνουν» τη ντουλάπα μας; Παρακάτω θα έχεις την ευκαιρία να βρεις την απάντηση σε αυτό το ερώτημα ώστε να μπορέσεις με μερικές αγορές και να αποκτήσεις το τέλειο style για κάθε σου έξοδο.

 

  1. Μπλε jeans 

Τα jeans είναι μια από τις απαραίτητες αγορές που πρέπει να κάνεις εάν θες να έχεις ένα διαχρονικό classic κομμάτι στη γκαρνταρόμπα που θα σε βολέψει για simple καθημερινές εμφανίσεις. Μπορείς να το συνδυάσεις με αμέτρητα ρούχα όπως πουκάμισα, καλοκαιρινά top, χειμωνιάτικα μπλουζάκια, γυναικεία πουλόβερ https://cloud9byl.gr/poulover/, ζιβάγκο και κορμάκια ενώ ταυτόχρονα μπορείς να κανεις styling και με οποιοδήποτε ζευγάρι, για παράδειγμα sneakers, loafers, mules και φυσικά μπαλαρίνες. Πρόκειται λοιπόν για ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί κάθε εποχή το οποίο θα σε βολέψει παρά πολύ και θα μπορείς με μικρούς συνδυασμούς να το φορέσεις σε κάθε περίσταση.

 

  1. Μονόχρωμα μπλουζάκια 

Αυτό που σίγουρα θα χρειαστείς για το ανοιξιάτικο look σου είναι μερικά μονόχρωμα μπλουζάκια, είτε πρόκειται για κοντομάνικα τοπ, πουλόβερ, πουκάμισα, T-shirts κτλ. Οι μονόχρωμες μπλούζες ταιριάζουν με τα πάντα και μπορούν με το κατάλληλο styling να φορεθούν είτε σε ένα simple look είτε σε ένα πιο επίσημο ή αυστηρό σύνολο όπως σε μια επίσημη έξοδο, στη δουλειά ή και σε ένα night out.

 

  1. Μαύρο blazer 

Όσον αφορά τα πανωφόρια, ένα κομμάτι το οποίο θα σε βολέψει παρά πολύ είναι το μαύρο blazer. Είναι πολύ διαχρονικό, κομψό και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ κάτι το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις τα πιο classy all day look. Μπορείς να το φορέσεις με ένα φόρεμα, με διάφορα γυναικεία παντελόνια https://cloud9byl.gr/pantelonia/, φούστες αλλά και jeans.

 

  1. Καμπαρτίνα

Μια μακριά καμπαρντίνα είναι επίσης μια αγορά που θα αγαπήσεις και θα σου φανεί πολύ χρήσιμη γι’ αυτήν την εποχή. Πρόκειται για μια επιλογή που θα σου δώσει την δυνατότητα ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες να ντύνεσαι με τον πιο trendy τρόπο και να έχεις ένα ιδιαίτερο και elegant style. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από διαφορά χρώματα όπως beige, μαύρο, λευκό, λαδί και να την φορέσεις σε κάθε σου εμφάνιση.