Σε θρίλερ εξελίσσεται η μεταγωγή του 39χρονου γυναικοκτόνου της Κυριακής Γρίβα, καθώς όπως έγινε γνωστό, αντί για το Αττικόν μεταφέρεται εν τέλει στο Τζάνειο.

Ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν», μετά από απόπειρα αυτοκτονίας που διέπραξε στο κελί του το Σάββατο. Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του με σημάδια στον λαιμό, καθώς φέρεται να προσπάθησε να αυτοκτονήσει φτιάχνοντας έναν αυτοσχέδιο βρόγχο με γάζες που είχε τυλιγμένο στο λαιμό του από προηγούμενο τραυματισμό του.

Σήμερα αποσωληνώθηκε επιτυχώς και αναμενόταν να επιστρέψει στο νοσοκομείο των φυλακών. Το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού αρνήθηκε να δεχθεί πίσω τον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής και αναμενόταν να μεταφερθεί στο Αττικόν. Αυτό συνέβη διότι, όπως υποστηρίζουν οι φυλακές Κορυδαλλού δεν μπορούν να υποδεχθούν ασθενή που μόλις βγήκε από την Εντατική.

Εν τέλει ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο, διότι εκεί υπάρχει θάλαμος για κρατούμενους.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και τα αποτελέσματα της ΕΔΕ, της εσωτερικής έρευνας της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με το αν υπήρξαν ευθύνες αστυνομικών, όταν δολοφονήθηκε έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας η άτυχη Κυριακή.

lifo