Αυτή η εβδομάδα υπογραμμίζεται από την μετακίνηση του Ηλίου στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 κάτι που θα στρέψει το ενδιαφέρον μας περισσότερο στις υλικές αλλά και στις συναισθηματικές μας ανάγκες.

Ο Ερμής συνεχίζοντας να είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού πραγματοποιεί και αυτός την ίδια ημέρα σύνοδο με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο και μας δίνει την δυνατότητα να εκφράσουμε τα βαθύτερα συναισθηματά μας που σκεφτόμασταν αρκετό καιρό.

Από την άλλη μεριά το εξάγωνο που πραγματοποιεί ο πλανήτης Άρης από το ζώδιο του Ιχθύ με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου μας τονώνει με ενέργεια και μας βγάζει από επιβαρρυντικές καταστάσεις.
Επίσης ο Άρης με την θετική όψη που σχηματίζει και με τον πλανήτη Ουρανό από τον Ταύρο μας βοηθάει στο να βρούμε πρωτοποριακές λύσεις και να αντιμετωπίσουμε θέματα που μας απασχολούσαν κυρίως στον εργασιακό χώρο.

Τέλος, η εβδομάδα κρύβει μέσα της την σύνοδο του Δία με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου που έχει το αποκορύφωμά της στις 21/4 και γίνεται στις 21 μοίρες και 49’λεπτά του ταύρου και επηρεάζει περισσότερο τα σταθερά ζώδια του γ’ δεκαημέρου δηλαδή τους Ταύρους, Σκορπιους, Λέοντες και Υδροχόους. Η σύνοδος αυτή είναι η όψη της αναπάντεχης τύχης και των ξαφνικών γεγονότων. Φέρνει τυχερές αλλαγές και ξαφνικές ευκαιρίες που μπορεί στην αρχή να
προκαλέσουν σοκ. Ο Δίας ο πλάνήτης της επέκτασης, της αφθονίας και της χαράς συναντά τον Ουρανό που είναι ο πλανήτης της επανάστασης στο ζώδιο του Ταύρου και ενισχύει τομείς που έχουν να κάνουν με τις αξίες, τα χρήματα, τις ασφάλειες και ασφαλώς τις σχέσεις.

Πάμε παρακάτω να δούμε πως θα επηρεαστούν τα δώδεκα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Ευκαιρίες σε οικονομικά και σε νέες πηγές εσόδων θα έχετε οι Κριοί. Φίλοι ή ομάδες σας ανοίγουν νέους ορίζοντες και μπορεί να έχετε και επαφές με το εξωτερικό. Δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο σχέσεις ή συνεργασίες από το παρελθόν. Θα έχετε νέες ιδέες αλλά τώρα σας δίνετε μία ευκαιρία να αναδιοργανωθείτε και να βάλετε σε ένα πλάνο τις σκέψεις σας που θα βοηθήσουν στην μετέπειτα εξέλιξή σας
και στην επίτευξη των στόχων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο προσκήνιο έρχονται προσωπικοί και επαγγελματικοί στόχοι. Προμηνύονται ξαφνικές θετικές αλλαγές τόσο στο άμεσο περιβάλλον σας αλλά και σε εσάς τους ίδιους, στην εξωτερική εμφάνιση, στην ψυχολογία σας αλλά και στην συμπεριφορά σας. Το άμεσο περιβάλλον σας σας βοηθά και εξελίσσεστε και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα βρείτε νέους τρόπους να διεκπεραιώνετε τα καθηκοντά σας και μέσα από νέες ιδέες θα βρεθείτε πιο κοντά στα όνειρα και στους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είναι μία περίοδος που δίνοντας σημασία περισσότερο στις εσωτερικές σας ανάγκες θα σας κατακλύσουν το μυαλό καινούργιες ιδέες που θα σας φέρουν πιο κοντά στην πραγματοποίηση των ονείρων σας. Ευκαιρίες θα έρθουν και στο επαγγελματικό κομμάτι και θα μπορέσετε να ξεφύγετε πιο εύκολα από καταστάσεις που ίσως παλαιότερα σας βάραιναν. Φίλοι και συνεργάτες ίσως και από το παρελθόν θα σας ευνοήσουν επαγγελματικά. Περίοδος που θα έχετε έντονη διαίσθηση αλλά και αρκετές αποκαλύψεις. Προσοχή σε υποσχέσεις που μπορεί να
δώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξαφνικές ευκαιρίες θα έχετε από τους φίλους ή τις ομάδες στις οποίες συμμετέχετε. Ίσως γνωρίσετε και νέους ανθρώπους με νέες ιδέες που θα σας εμπνεύσουν τόσο στο εργασιακό κομμάτι όσο και στο κομμάτι της καθημερινότητας. Θα αλλάξετε τον εαυτό σας και τον τρόπο διαχείρισης κάποιων καταστάσεων. Ευκαιρίες θα σας έρθουν και για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας αν θέλετε να συμμετάσχετε σε κάποιο σεμινάριο που μπορεί να σας ενδιαφέρει και να πάρετε νέες πληροφορίες.
Ευννοούνται τα ταξίδια σε εξωτερικό.

ΛΕΟΝΤΕΣ

Ξαφνικά γεγονότα θα συμβούν στα επαγγελματικά σας και παράλληλα στην δημόσια εικόνα σας. Θα έχετε δημιουργικές ευκαιρίες για να αναδειξετε τα ταλέντα σας και η βοήθεια μπορεί να έρθει και είτε μέσα από συνεργάτες είτε και από την σχέση σας. Θα προκύψουν οικονομικές διευθετήσεις που έχουν να κάνουν και με τρίτα άτομα. Είναι μία περίοδος που μπορεί να σας ξεσηκώσει και να σας δημιουργήσει μία ταραχή και ένταση όμως οι αλλάγες που θα πραγματοποιήσετε τώρα θα είναι αποδοτικές μετέπειτα για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέοι ορίζοντες θα ανοιχτούν για εσάς μέσα από ταξίδια, γνώσεις και μάθηση. Θα αναπτύξετε μία νέα φιλοσοφία ζωής και θα γεμίσετε καινούργιες ιδέες. Μπορεί να ασχοληθείτε με κάποια νομικά θέματα αλλά και με ακίνητα. Θα θελήσετε να πραγματοποιήσετε αλλάγές στην ρουτίνα αλλά και στον τρόπο ζωής σας και ταυτόχρονα θα ασχοληθείτε και με την υγεία σας. Η βοήθεια θα έρθει μέσα από τον συντροφό σας αλλά και από το στενό φιλικό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί θα δείτε τις ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα καθώς μπορεί να σας έρθουν ξαφνικά χρήματα είτε μέσω κάποιας κληρονομιάς είτε μέσω καποιων οικονομικών δραστηριοτήτων που έχετε με τον σύντροφο είτε και όμως από χρήματα που σας χρωστούν. Είναι μία περίοδος που θα ασχοληθείτε με τον βαθύτερο εαυτό σας και θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από επιβαρυμένα συναισθήματα του παρελθόντος.
Ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν μέσω της επικοινωνίας αλλά είναι καλή περίοδος αν θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλλαγές και ευκαιρίες θα παρουσιαστούν από νέες σχέσεις και συνεργασίες. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα έρθουν στην επιφάνεια και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα του παρελθόντος. Θα κάνετε ξεκαθάριση των ατόμων που αξίζουν να είναι στην ζωή σας και θα κρατήσετε αυτούς που θέλουν το καλό σας. Θα βάλετε τώρα τις βάσεις για μία νέα ζωή. Δεν αποκλείεται να έρθει στο φως μία
σκέψη για μετακόμιση ή συγκατοίκηση, καλό θα ήταν να προχωρήσετε σε εφαρμογή μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή προς το τέλος Αρπιλίου δηλάδη. Επιπλέον θα ασχολήθείτε με οικονομικά και ακίνητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευκαιρίες θα έχετε στο πεδίο της εργασίας και της καθημερινότητας. Θα
ασχοληθείτε με την υγεία σας και θα βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση. Μπορεί να αλλάξετε και τις διατροφικές σας συνήθειες και αυτό να σας τονώσει και να σας προσφέρει ευεξία. Θα αναδιαμορφώσετε το πρόγραμμά σας ώστε να μην σας προκαλεί άγχος η καθημερινότητα. Νέες ευκαιρίες θα έρθουν και στα επαγγελματικά σας από εκεί που δεν το περιμένατε. Νέα άτομα θα μπουν στην ζωή σας και θα σας προσφέρουν στιγμές χαράς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διασκέδαση και το φλερτ θα σας τονώσουν αυτό το διάστημα και ξαφνικοί έρωτες θα κάνουν είσοδο στην ζωή σας. Είναι μία περίοδος που θα έχετε αρκετή τύχη σε αυτούς τους τομείς όπως και σε ο,τιδήποτε δημιουργικό σκέφτεστε να υλοποιήσετε. Είναι ένα διάστημα που θα έχετε πρωτοποριακές ιδέες και για επιχειρηματικά πλάνα. Ευνοοούνται και τα τυχερά παιχνίδια. Επίσης είναι περίοδος γόνιμη και για απόκτηση παιδιών. Γενικότερα θα υπάρξει μια αναπτέρωση της ψυχολογίας και θα
είστε έτοιμοι για να προχωρήσετε παρακάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σπίτι και η οικογένεια θα προσφέρουν χαρά και ευκαιρίες σε εσας τους Υδροχόους. Θα μπορέσετε να έρθετε κοντά με τους οικείους σας και να λύσετε τις όποιες διαφορές και παρεξηγήσεις υπήρξαν στο παρελθόν. Μπορεί να πραγματοποιήσετε αλλαγές στο σπίτι που είχατε στο μυαλό σας εδώ και καιρό. Δεν αποκλείεται μέσα από το οικείο περιβάλλον σας ή μέσα από στενούς φίλους να προκύψουν και οικονομικές ευκαιρίες. Ξεκαθάρισμα περουσιακών και θέματα ακινήτων έρχονται στο προσκήνιο.

ΙΧΘΕΙΣ

Μέσα από την επικοινωνία και τις μικρές μετακινήσεις θα έρθουν οι ξαφνικές ευκαιρίες για εσάς τους ιχθείς. Είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιήσετε ταξιδάκια που μπορεί να σας φέρουν σε επαφή με άτομα ισχύος τα οποία θα σας βοηθήσουν τόσο επαγγελματικά όσο και κοινωνικά. Θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονονικά ζητήματα αλλά και θα έχετε και πρωτοποριακές ιδέες για επαγγελματική
επέκταση. Αυτές οι ιδέες θα σας φέρουν μία νέα πηγή εισοδήματος.
Ο,τιδήποτε θελήσετε να βάλετε σε εφαρμογή καλύτερα θα ήταν να κινειθείτε μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή προς τα τέλη Απρίλη. Προσοχή σε θέματα υγείας.

Η Δέσποινα Τσαναξή ζει και εργάζεται στα Ν.Μουδανιά, είναι σπουδάστρια σχολής αστρολογίας.
instagram:tdespoina