Έκλεισε ένας κύκλος εκδηλώσεων στον δήμο Πολυγύρου με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου  στην Παλαιόχωρα.   Μεγάλη συμμετοχή υπήρξε από τα παιδιά του ΚΔΑΠ με αναπαραστάσεις από χριστουγεννιάτικες ιστορίες και όχι μόνο. Όλοι έδωσαν το παρών καθώς συγκεντρώθηκαν γύρω από το δέντρο που ήρθε από τον Ταξιάρχη και μοιράστηκαν στιγμές γιορτινές και όμορφες. Στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Αστέριος Ζωγράφος, αντιδήμαρχοι, Δημήτρης Κοντογιώργης και Γιάννης Σιμώνης, καθώς και δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι. \οι τοπικοί σύλλογοι είχαν την επιμέλεια της εκδήλωσης. Ο σύλλογοε Γυναικών κέρασε άφθονο κρασί και γλυκίσματα ενώ οι μαθητές του λυκείου είχαν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο μπαζάρ.


Τη μουσική νότα έδωσαν οι μπάντα του δήμου με τη χορωδία των Ζερβοχωρίων με κάλαντα από πολλά μέρη της Ελλάδας. Ο δήμαρχος ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον κόσμο και τους εθελοντές που εργάστηκαν για την εκδήλωση.
Τη βραδιά παρουσίασε η Σουζάνα Καζάκα. Οι εκδηλώσεις του δήμου Πολυγύρου για τα παιδιά συνεχίζονται και τις μέρες των Χριστουγέννων με δωρεάν παιχνίδια στο λούνα παρκ στο δημαρχείο Πολυγύρου.