Αλλαγές στις θέσεις της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας με τη θέση της μέχρι πρότινος διευθύντριας πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Χαλκιδικής, Ευτυχίας Παπανικολάου, να αναλαμβάνει η Ζαφειρούλα Μυλωνά.

Αναλυτικά, το μήνυμα της Ευτυχίας Παπανικολάου:

”Κάπου εδώ σήμερα γυρίζουμε σελίδα.!!

Λένε πως η ζωή μας το μόνο που κάνει είναι κύκλους. Για κάθε τέλος και μια νέα αρχή πάντα περιμένει.
Να λοιπόν που ένα όμορφο ταξίδι, το οποίο κράτησε πέντε χρόνια, παρά την επιθυμία μου , έφτασε στο τέλος!
Σαν χθες μου φαίνεται το πρώτο μου ταξίδι για τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής! Μία θέση την οποία μου δώσατε αποκλειστικά εσείς με την ψήφο σας αγαπητοί μου Διευθυντές -ντριες, Προϊστάμενοι -νες των Σχολείων.

Έζησα στιγμές που άφησαν το στίγμα τους στην ψυχή μου και καθόρισαν για ακόμα μια φορά την πορεία μου στη ζωή. Στιγμές γεμάτες φίλους, αγαπημένα πρόσωπα που πήραν μια μόνιμη θέση στην καρδιά μου… Στιγμές γεμάτες άγχος, αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα. Ώρες επί ωρών ατέλειωτης προετοιμασίας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας.

Μα πάνω απ’ όλα στιγμές γεμάτες με εσάς που σταθήκαμε δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα. Άνθρωποι της Εκπαίδευσης, της Δημοτικής Αρχής, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, του Υπουργείου Παιδείας, Πολίτες της Χαλκιδικής όλοι σας Συνταξιδιώτες και Συμπαραστάτες μου σε αυτό το ταξίδι!!!!!

Το ταξίδι όμως δε σταματάει εδώ. !! Ποιος αλήθεια ξέρει; Ίσως σε κάποιον άλλον σταθμό, ίσως με άλλη μορφή, ίσως …… Ποιος μπορεί αλήθεια να πει; Άλλωστε αν κάτι μου έμαθαν αυτά τα δύσκολα χρόνια είναι να μη σκύβω το κεφάλι και να βαδίζω μπροστά με σκληρή δουλειά , με ειλικρίνεια,με δικαιοσύνη και με σεβασμό στον άνθρωπο.

Το μόνο που μπορώ να αρθρώσω κάτω από το βάρος της συγκίνησης είναι ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.!!!!!
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και δεν ξεχνάμε ποτέ ότι εμείς οι Λειτουργοί της Εκπαίδευσης έχουμε πάντα ως πυξίδα της ζωής μας να υπηρετούμε την Παιδεία και τα Ιδανικά της Χώρας μας και δεν πρέπει να επιτρέψουμε ποτέ να κρατάμε τον εαυτό μας δεμένο σε μια ιδιότητα ή μια θέση ή μια καρέκλα.

Θα τα λέμε, αφού θα εξακολουθώ να είμαι μέλος της Εκπαιδευτικής Κοινότητας της Χαλκιδικής και με τις γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια θα προσπαθώ να φανώ χρήσιμη σε όλους όσους ζητήσουν την άποψή μου ή και τη βοήθειά μου.

Αγαπητοί μου Συνεργάτες στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης θα μου λείψετε ! Να είστε καλά και σας ευχαριστώ για όλα. !!!!!

Τελειώνοντας εύχομαι Καλή Θητεία στη νέα Διευθύντρια Εκπαίδευσης και Καλή Επιτυχία στο έργο της”.