Παραδόθηκε νέος σχολικός εξοπλισμός στις σχολικές μονάδες του Δήμου Πολυγύρου, που είχαν υποβάλλει αίτημα στην Εταιρεία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (πρώην ΟΣΚ).

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει θρανία, καθίσματα, πίνακες, βιβλιοθήκες, γραφεία και αλλά είδη.

Τα αιτήματα υποβλήθηκαν από τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας του Δήμου Πολυγύρου και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής.

Όσοι Διευθυντές σχολείων δεν έχουν υποβάλλει νέο αίτημα τους προηγούμενους μήνες, μπορούν αφού προχωρήσουν στην καταγραφή των αναγκών τους, να μπουν στην ηλεκτρονική Διεύθυνση https://www.aithmata-ktyp.gr/site_common/user_login.php με τους κωδικούς του σχολείου και να υποβάλλον το αίτημά τους. Το αίτημά τους να το κοινοποιήσουν και στη Σχολική Επιτροπή του Δήμου Πολυγύρου, προκειμένου ο Δήμος Πολυγύρου να έρθει σε επαφή την Εταιρεία Κτιριακές Υποδομές και να διευθετήσει την έγκαιρη μεταφορά του εξοπλισμού.

Παράλληλα ο Δήμος Πολυγύρου σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εξετάζει την προμήθεια εξοπλισμού απαραίτητου για τα σχολεία , ο οποίος δεν διατίθεται από την Κ.Τ.Υ.Π. «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.»

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, εκφράζει τα “Θερμά του συγχαρητήρια στην Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Ευτυχία Παπανικολάου, καθώς και στα μέλη αυτής, για τις άμεσες και συντονισμένες ενέργειες”.