Στη συνεδρίαση του Δ.Σ Κασσάνδρας με θέμα τις αντιδράσεις του Δήμου σχετικά με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που αφορά τις Ιαματικές Πηγές της χώρας, ο εισηγητής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ κ. Χάρης Κουκοβίνος, με αρμοδιότητα μάλιστα τα Λουτρά Αγίας Παρασκευής, παρουσίασε μια εισήγηση που είναι αντιγραφή επί λέξει της Εισηγητικής Γνώμης του Υπουργείου που υποστηρίζει την πολιτική του ενάντια στους αυτοδιοικητικούς φορείς που διαμαρτύρονται και ζητούν βελτιώσεις, όπως η ΚΕΔΕ (μέτοχος στην προτεινόμενη εταιρία), ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος (ΣΔΙΠΕ) αλλά και όλες οι λουτροπόλεις της Ελλάδος.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 
“Με μεγάλη μας λύπη στη συνεδρίαση του Δ.Σ, με θέμα τις αντιδράσεις του Δήμου σχετικά με το καινούριο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις Ιαματικές Πηγές της χώρας,ο εισηγητής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ κ. Χάρης ΚΟΥΚΟΒΙΝΟΣ, με αρμοδιότητα μάλιστα τα Λουτρά Αγίας Παρασκευής, παρουσίασε μια εισήγηση που είναι ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ της Εισηγητικής Γνώμης του Υπουργείου που υποστηρίζει την πολιτική του ενάντια στους αυτοδιοικητικούς φορείς που διαμαρτύρονται και ζητούν βελτιώσεις, όπως η ΚΕΔΕ (μέτοχος στην προτεινόμενη εταιρία), ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος (ΣΔΙΠΕ) αλλά και όλες οι λουτροπόλεις της Ελλάδος.
Το σχέδιο νόμου είναι ουσιαστικά μια ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ όλων των Λουτρών της Ελλάδος που διαχειρίζονται οι κατά τόπους Δήμοι.
Τις διατάξεις του νομοσχεδίου, στις οποίες αντιδρούν όλοι οι Δήμοι με Ιαματικά Λουτρά, μπορείτε να τις διαβάσετε στις συνημμένες φωτογραφίες.
Η πρωτοφανής COPY PASTE εισήγηση του δημοτικού συμβούλου κ. Χάρη Κουκοβίνου, την οποία ψήφισε σύμπασα η αντιπολίτευση,με εξαίρεση την κ. Ειρηνούλα Ανανίδου που γνωρίζει πολύ καλά τα Λουτρά, αποδεικνύεται ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΗ, αφού ΑΦΕΝΟΣ ο ίδιος δεν είχε δική του γνώμη και χρειάσθηκε να ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ τα επιχειρήματα του Υπουργείου που αντιστρατεύονται τα δικαιώματα του Δήμου Κασσάνδρας στα Λουτρά Αγίας Παρασκευής, τασσόμενος ΥΠΕΡ της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης χωρίς αντάλλαγμα των Λουτρών Αγίας Παρασκευής, με απαξιωτικούς μάλιστα χαρακτηρισμούς εναντίον του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος (ΣΔΙΠΕ), ΑΦΕΤΕΡΟΥ να βγάλει ανακοίνωση ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης μετά την ψηφοφορία με το εξωφρενικό ερώτημα: «ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΤΑΛΗ, ΕΛΗΦΘΗ;» εννοώντας προφανώς ότι θα κάνει στείρα αντιπολίτευση ακόμη και εις βάρος των συμφερόντων του Δήμου, με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΛΕΚΤΙΚΟ από την εισήγηση του κ. Χάρη Κουκοβίνου όμως, εμφανιζόμενος τιμητής των δικαιωμάτων του Δήμου στα Λουτρά Αγίας Παρασκευής, ενώ πριν λίγο ψήφισε την εισήγηση του κ. Χάρη Κουκοβίνου τασσόμενος ουσιαστικά στο πλευρό του Υπουργείου και εναντίον των συμφερόντων του Δήμου !!!
Ευτυχώς το Δ.Σ δεν παρασύρθηκε από το αντιπολιτευτικό μένος και οίστρο των κ.κ Κ. Παπαγιάννη και Β. Κυρίτση, λαμβάνοντας, με ψήφους 14-13, τη σωστή απόφαση, ώστε να διαφυλάξει την ιδιοκτησία του από την απειλούμενη κρατική δήμευση.”