Éó÷õñüò óåéóìüò 6 ñß÷ôåñ ìå åðßêåíôñï ôçí Åëáóóüíá, êáôáóôñïöëåò óôï ÷ùñéü Ìåóï÷þñé, ÔåôÜñôç 3 Ìáñôßïõ 2021 (EUROKINISSI/ËÅÙÍÉÄÁÓ ÔÆÅÊÁÓ)

Το Παράρτημα Χαλκιδικής της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει και να παραδώσει άμεσα είδη που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα και θα ανακουφίζουν τους πληγέντες.

Όποιος θέλει να συνδράμει μπορεί να συγκεντρώσει τα παρακάτω:

Συναισθανόμενοι τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συνάνθρωποι μας στη Θεσσαλία, μετά την πρόσφατη, έντονη, συνεχή σεισμική δραστηριότητα, το Παράρτημα Χαλκιδικής της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει και να παραδώσει άμεσα είδη που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα και θα ανακουφίζουν τους πληγέντες.

Τα είδη που κρίνονται απαραίτητα σε αυτή τη φάση είναι τα εξής:
* ξηρά τροφή
* εμφιαλωμένα νερά και γάλατα μακράς διάρκειας
* είδη προσωπικής υγιεινής (χαρτιά υγείας, σερβιέτες, μωρόμαντηλα κλπ)
* λοιπά είδη πρώτης ανάγκης και προστασίας (μάσκες, αντισηπτικά, σακούλες σκουπιδιών κλπ)
* λοιπά είδη αντιμετώπισης όπως φακοί, μπαταρίες κλπ.
Σας καλούμε να συμπορευτείτε στην κίνηση ανθρωπιάς που ξεκινάμε και να συμμετέχετε στο βαθμό που μπορείτε. Η άμεση ανταπόκριση όλων μας θα είναι καταλυτική σημασίας για κάποιους συνανθρώπους μας.
“Το λίγο των πολλών, είναι ΠΟΛΥ”
** για την παράδοση της προσφοράς σας θα σας περιμένουμε σήμερα μετά τις 15.00 και αύριο Σάββατο από 11.00 μέχρι 13.30 στα γραφεία της ομάδας μας στο λιμάνι των Ν. Μουδανιών. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συνδράμετε αλλά υπάρχει κώλυμα χρόνου η τόπου, παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω messanger μαζί μας.