Το σχολικό έτος 2020-21 οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου Κασσάνδρας υλοποίησαν Πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων και πρόγραμμα e-Twinning με θέμα «Κοινωνικές Ανισότητες» με συντονίστριες τις εκπαιδευτικούς Καπλανίδου Χρυσή ΠΕ80 και Μπουζώνα Γεωργία ΠΕ06. Δημιουργήθηκε λοιπόν ο «Τοίχος Καλοσύνης», που είναι ένα σύμβολο προσφοράς κι αλληλεγγύης.

Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, οι μαθητές προσκαλούν τους πολίτες του δήμου Κασσάνδρας να κρεμάσουν στον «Τοίχο Καλοσύνης» ό,τι μπορούν να προσφέρουν από τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη καθαριότητας, υγιεινής, ρουχισμού και υπόδησης σε καλή κατάσταση, γι αυτούς που πραγματικά τα έχουν ανάγκη.

Προσκαλούνται επίσης όλοι όσοι, λόγω δύσκολων οικονομικών συνθηκών, έχουν ανάγκη απ’ αυτά τα αγαθά, να επισκεφτούν τον «Τοίχο Καλοσύνης» και να πάρουν όσα χρειάζονται, απ’ την προσφορά των συμπολιτών που θεωρούν τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη κομμάτι της κοινωνικής συμβίωσης.

Ο τοίχος βρίσκεται πίσω από την εκκλησία που ανεγείρεται στο κέντρο της Κασσανδρείας παραπλεύρως του καταστήματος ενδυμάτων «trendy».