Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:00 μμ στο χώρο των αποδυτηρίων του Δημοτικού Σταδίου Κασσάνδρας θα λάβει χώρα η τελετή ονομασίας της αίθουσας των αποδυτηρίων του γηπέδου σε αίθουσα “Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης” προς τιμήν του εκλιπόντος για την προσφορά του στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Η τελετή θα συνδυαστεί με την δωρεά ενός απινιδωτή από την Ουρανία Παπαδοπούλου (χήρα Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη), που θα εγκατασταθεί στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει και πραγματοποιεί ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Κασσάνδρας.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Κασσάνδρας Αρ.Πρ Ημ.Πρ 24/01/2022 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Κασσάνδρεια 24/01/2022 Προς ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλώ την Παρασκευή 28 Ιανουρίου 2022 στις 17:00μμ στον χώρο των αποδυτηρίων του Δημοτικού Σταδίου Κασσάνδρας στην τελετή ονομασίας της αίθουσας των αποδυτηρίων του γηπέδου σε αίθουσα "Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης" προς τιμήν του εκλιπόντος συνδημότη μας για την προσφορά του στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. τελετή συνδυαστεί την δωρεά ενός (1) απινιδωτή από μέρους της Παπαδοπούλου Ουρανίας (χήρας Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη) που θα εγκαταταθεί στον χώρο του Δημοτικού Σταδίου. o ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕΡΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ από IOANNIS Ψηφιακά Ημερομηνία: SERETISEO 2022.01.24 10:50:17"