Όταν αγοράζεις καινούργια εσώρουχα, το ιδανικό είναι να το κάνεις σε κάποιο κατάστημα. Και αυτό επειδή στο κατάστημα έχεις την άνεση να δοκιμάσεις τα σουτιέν, να αγγίξεις τα υφάσματα και γενικότερα να δεις τα χρώματα των εσωρούχων που σε ενδιαφέρουν πιο καθαρά από ό,τι στην οθόνη σου.

Ωστόσο, το online shopping είναι κάτι που έχει μπει πλέον ολοκληρωτικά στη ζωή μας. Και, αντικειμενικά, μας βοηθά να κάνουμε τις αγορές μας εύκολα από την άνεση του σπιτιού μας. Τα οφέλη του να κάνεις τα ψώνια σου διαδικτυακά δεν είναι αμελητέα. Αλλά για να βρεις τα εσώρουχα που σου ταιριάζουν online όπως ακριβώς και τζιν, θα πρέπει να θυμάσαι τα παρακάτω.

  1. Να είσαι απόλυτα σίγουρη για τις διαστάσεις σου

Όταν ψωνίζεις διαδικτυακά, ξέρεις ότι μπορείς να στηριχθείς μόνο στην εικόνα του προϊόντος, στις κριτικές των άλλων καταναλωτών, αλλά και στο size chart για να κάνεις την επιλογή σου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά τις διαστάσεις σου, ώστε να μπορείς να κρίνεις αν κάτι θα εφαρμόζει καλά στο σώμα σου.

  1. Να διαβάζεις κριτικές

Αν υπάρχουν κριτικές στο ηλεκτρονικό κατάστημα που έχεις επισκεφθεί μην ξεχάσεις να τις διαβάσεις. Αυτός είναι άλλος ένας τρόπος για να μάθεις περισσότερα για όσα προϊόντα σε ενδιαφέρουν. Οι εμπειρίες άλλων γυναικών θα σου δώσουν μια ιδέα για το τι να περιμένεις από το εκάστοτε προϊόν.

  1. Να δίνεις προσοχή στο ύφασμα και άλλες λεπτομέρειες

Είναι σημαντικό να διαβάζεις σχετικά με το εσώρουχο που σε ενδιαφέρει και να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στο ύφασμά του. Όπως προαναφέραμε, δεν μπορείς να το αγγίξεις. Οπότε μην περιορίζεσαι μόνο στις εικόνες για να καταλάβεις περισσότερα για το εσώρουχο. Διάβασε τι περιέχει, αν είναι ελαστικό, αν έχει μπανέλα (στην περίπτωση ενός σουτιέν) και όσες άλλες λεπτομέρειες θα σε βοηθήσουν να μάθεις αν είναι αυτό που αναζητάς.

  1. Ψώνισε από κάποιον που εμπιστεύεσαι

Αυτός είναι ένας από τους πιο βασικούς κανόνες του online shopping. Πρέπει να κάνεις τις αγορές σου από μάρκες και ηλεκτρονικά καταστήματα που εμπιστεύεσαι. Αν έχεις αγοράσει στο παρελθόν από κάποια συγκεκριμένη μάρκα, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσεις να βρεις και κάτι που σου ταιριάζει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Εκτός αυτού, θα είσαι σίγουρη για την ποιότητα.

Tip: Μπορείς πάντα να ρωτήσεις τις φίλες σου από ποια online καταστήματα ψωνίζουν οι ίδιες. Αν είναι ευχαριστημένες από αυτά, θα είσαι και εσύ πιο σίγουρη για τις επιλογές σου.

Επειδή σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έχεις πολλές επιλογές μαζεμένες στην οθόνη σου, είναι καλή ιδέα να έχεις αποφασίσει τι χρειάζεσαι πριν αρχίσεις τα ψώνια σου. Αυτό θα σε βοηθήσει επίσης στο να μην ξεφύγεις από το budget σου.