Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στην Ιερισσό το Christine’s Fitness Challenge στη μνήμη της νεαρής αθλήτριας του συλλόγου, Χριστίνας Παπαδήμου. Ο προπονητής του σωματείου της Ιερισσού ” Άλτα Ιερισσού”, Μπάμπης Καζίλας, μίλησε στο Xalkidiki Politiki για την διοργάνωση και αναφέρθηκε στα αθλήματα του σωματείου.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και εσωτερικός χώρος

”Η διοργάνωση είναι το αγώνισμα Fitness Challege. Πρόκειται για επίσημο άθλημα σωματικής ανάπλασης, αναγνωρισμένο από την Ομοσπονδία της ΓΓΑ. Έχει όλα τα προνόμια που παίρνουν οι αθλητές από τα επίσημα αθλήματα (πχ μόρια). Η πρόσφατη διοργάνωση στην Ιερισσό έγινε στη μνήμη της Χριστίνας, μια μαθήτριας 14χρονών, που χάσαμε πρόσφατα και περιελάβανε το επίσημο ασκησιολόγιο που θα παρουσιαστεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Νοεμβρίου. Είχαμε πενήντα αθλητές από 5-10 ετών και 11-16. Υπήρχαν κι άλλοι αθλητές από άλλα σωματεία, όπως ο Άθλος Κιλκίς, αλλά λόγω των ημερών δεν κατέστη δυνατό να έρθουν περισσότερα. Η διοργάνωση έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό και τα έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο “Αγάπη Βασιλική Κόμνου” με τα οποία θα αγοραστούν δύο απινιδωτές” ανέφερε ο Μπάμπης Καζίλας. 

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Αθλητές του Άτλα στην Εθνική Ομάδα

”Στην Ιερισσό έχουμε σωματείο με τέσσερις ειδικές αθλητικές αναγνωρίσεις από το Υπουργείο Αθλητισμού και Πολιτισμού. Στη σωματική διάπλαση και Fitness, στην άρση δραμιών, στο Tae Kwon Do και στο Muay Thai. Το σωματείο έχει περίπου 80 παιδιά και συνεχώς αυξάνονται. Από το σωματείο, δυο αθλητές μας θα συμμετέχουν με την Εθνική στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Fitness της Ισπανίας”. 

Η διοργάνωση θα γίνει θεσμός για τη μνήμη της Χριστίνας 

”Η διοργάνωση θα γίνει θεσμός και στην πορεία θα δούμε αν θα το διατηρήσουμε σε κλειστό χώρο ή θα το κάνουμε στην παραλία” τόνισε ο κ. Καζίλας.

Για την διοργάνωση Christine’s Fitness Challenge μίλησε και ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

”Ομολογώ πως δεν γνώριζα τι ακριβώς ήταν. Όμως η φιλική συνάντηση που έλαβε χώρα σήμερα στο κλειστό Ιερισσού και αφορούσε το Christine’s Fitness Challenge αφιερωμένη στη μνήμη της μαθήτριας του Συλλόγου Χριστίνας Παπαδήμου, μου έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσω και τον σύλλογο με τους προπονητές του αλλά και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται εκεί. Ευχαριστώ και τον προπονητή κο Καζίλα αλλά και το ΔΣ του Συλλόγου για την βράβευσή μου και υπόσχομαι να βρίσκομαι κοντά τους σε κάθε τους βήμα”

#Χαλκιδική #Ιερισσός #Christine’s_Fitness_Challenge #Fitness_Challenge #Μπάμπης_Καζίλας #Αντιπεριφερειάρχης_Χαλκιδικής #Ιωάννης_Γιώργος #ΠΟΣΔ