Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα παρακάτω, ενώ ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες.

Αναλυτικά: 

“Τιμούμε την Κυριακή 8 Μαϊου την Ημέρα της Μητέρας, με ένα λευκό γαρύφαλλο για την αγνότητα, τη μνήμη και τις προσευχές της, όπως έχει καθιερωθεί. Οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν όσα περικλείει η έννοια της μητρότητας. Μόνο ταυτόσημη της αγάπης μπορεί να είναι η λέξη Μητέρα και η Παναγιά μας, που μάς αγκαλιάζει ως Μάνα όλων, έχει διδάξει την άνευ όρων αγάπη και θυσία. Σήμερα γιορτάζουν όλες οι μητέρες που μεγαλώνουν παιδιά δίνοντας κυριολεκτικά τον εαυτό τους.

Βιολογικές και μη, οι μητέρες αγαπούν, πονάνε, αγωνιούν και καρδιοχτυπούν στο μεγάλωμα των παιδιών. Και δεν είναι τυχαίο που η λέξη “μαμά” έρχεται πρώτη και αβίαστα στα χείλη μας, σε όλες τις γλώσσες του κόσμου.Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου που τις σκεφτόμαστε και τις φροντίζουμε 365 μέρες τον χρόνο και τις θέλουμε κοντά μας όσο ζούμε κι αναπνέουμε”.

#Μητέρα #Motherday #Anastasia_Chalkia #Αναστασία_Χαλκιά #Δήμαρχος_Κασσάνδρας #ΔήμοςΚασσάνδρας