Για τη χθεσινή πυρκαγιά στην Κασσάνδρα και την άμεση κινητοποίηση τόσο του ίδιου, όσο και του Δήμου αλλά και της Πυροσβεστικής και των εθελοντών για την άμεση κατάσβεση, αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος, ενώ αστειεύτηκε και με τους πιλότους των canadair, οι οποίοι όπως τονίζει τους έκαναν… μπανάκι.

Αναλυτικά, όσα έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιάννης Γιώργος:

”Όταν βλέπεις κλήση από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, η πίεση χτυπάει «κόκκινο» και το μυαλό δουλεύει ασταμάτητα. Παρά τα (28) εικοσιοκτώ χρόνια εμπειρίας ακόμη δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Το Πολύγυρος – Μόλα Καλύβα Κασσάνδρας έγινε σε κάτι λιγότερο από 35’ αν και ήξερα πως εκεί κάτω, βρίσκονταν ήδη όλοι όσοι αγαπούν και παλεύουν γι’ αυτόν τον τόπο. Συγχαρητήρια στα παιδιά της Πυροσβεστικής, του Δασαρχείου, της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας και του Δήμου και βεβαίως τους εθελοντές και κατοίκους της περιοχής που γι άλλη μια φορά ήταν παρόντες στην μάχη. Τέλος καλό, όλα καλά.

Υ.Γ προς πιλότους canadair: παιδιά ευχαριστούμε για το «μπανάκι» που μας προσφέρατε, όντως είχαμε ζεσταθεί. Ας προσέχαμε!!!”

#Χαλκιδική #ΓιάννηςΓιώργος #Πυρκαγιά #Κασσάνδρα