Ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου, μίλησε αναφορικά με τα ανοιχτά ζητήματα που «τρέχουν» στον Ηρακλή, τις μεταγραφές που έχει κλείσει η ομάδα, την ανανέωση του Κώστα Γεωργιάδη αλλά και την αδικία που έχει υποστεί η ομάδα με τη μη αδειοδότηση.

Ειδικότερα ανέφερε, «Ανανέωσαν για δύο ακόμη χρόνια οι κ.κ. Γεωργιάδης και Κατσαμπής, που έκαναν εξαιρετική δουλειά. Υπάρχουν 18-19 συμβόλαια αυτή τη στιγμή στην ομάδα, καθώς ανανέωσαν οι αφοί Παπαστεριανοί, Παλαβράκης, Κωστούλας, Σγουρής, Χρουσιέλ, Πανάγου, Τότσκα, Αλεξιτς, Γιουπιτάνα, Τομας, Σίλβα, Πατράλης, όπως υπήρξαν και οι δύο προσθήκες των Βασίλη Βιτλή και Χρήστου Κουντουριώτη.

Το μέλλον του Ηρακλή είναι λαμπρό για να πετύχει τους στόχους του και να πρωταγωνιστεί παρά το γεγονός ότι βαλλόμαστε από παντού αλλά είμαστε δυνατοί. Είναι γελοίο αυτό με την άδεια της ομάδας».

Για τους Παπαδόπουλο και Σακίεβιτς τόνισε:

«Πέρυσι ο Τομ Παπαδόπουλος ήταν ο μεγαλύτερος χορηγούς και τον ευχαριστώ. Υπήρχε μια συμφωνία να μετοχοποιούν κάποια χρήματα που έβαλα εγώ αλλά κι αυτός. Είναι να έρθει τέλος Ιουλίου. Δεν τον ενδιαφέρει να μπει μόνος του, θεωρεί ότι έκανε λάθη και δεν θέλει να τα επαναλάβει με τον ίδιο να λέει ότι αν είμαι μαζί του θα είναι εγγύηση για την αποφυγή των λαθών».

Λίγο αργότερα, ανακοινώθηκε και η ανανέωση του Γεωργιάδη, αλλά και η απόκτηση του Χρήστο Κουντουριώτη.