Από τον λαιμό έπιασε τη σύντροφό του ένας 36χρονος στην Πάτρα και, μάλιστα, μπροστά στα μάτια ασθενών και προσωπικού και Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Ο άνδρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επαναλαμβανόμενη βιαιοπραγία κατά της συντρόφου. Πιο συγκεκριμένα για δύο επιθέσεις, οι οποίες μάλιστα πραγματοποιήθηκαν εντός ολίγων λεπτών, όπως αναφέρει το Tempo24.

Πώς έγιναν οι δύο επιθέσεις

Το βίαιο περιστατικό στο νοσοκομείο σημειώθηκε μετά τη διακομιδή του δράστη, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση υπερδιέργεσης λίγα λεπτά αφού είχε πραγματοποιήσει την πρώτη επίθεση εις βάρος της γυναίκας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24, κατά τη διάρκεια της δεύτερης επίθεσης σε βάρος της γυναίκας -που εκτυλίχθηκε στο νοσοκομείο- ο 36χρονος, γνωστός από παλαιότερη συμμετοχή του σε κυκλώματα της νύχτας, την έπιασε από τον λαιμό με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα και αμέσως να κληθεί η Αστυνομία.

Μάλιστα, η διακομιδή του το βράδυ της Τρίτης ήταν επεισοδιακή, με αποτέλεσμα οι γιατροί να μην μπορούν για ώρα να τον εξετάσουν και να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Αστυνομικοί μαζί με γιατρούς και νοσηλευτές μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν τελικά να τον συγκρατήσουν προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: ethnos.gr