stamatiw kassis

Ο Πήγασος Αναλήψεως, με επτά χρυσά, δύο ασημένια και πέντε χάλκινα μετάλλια, πρώτευσε στο Κύπελλο Πανελλήνιας συμμετοχής με την επωνυμία «Κύπελλο Σταμάτης Κάσσης 2022» που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Πολυγύρου.

Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Φίλιππος Γιαννιτσών με έξι χρυσά και τρία ασημένια μετάλλια, ενώ την τρίτη θέση πήρε το Αθλητικό Κέντρο Ευκαρπίας Άθλησις με 6 χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο.

Οι διήμεροι αγώνες του Κυπέλλου TAE KWON DO Σταμάτης Κάσσης, διεξήχθησαν με αρκετά υψηλό επίπεδο και διακεκριμένους αθλητές. Σύμφωνα με τον Α΄ αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAE KWON DO Χρήστο Παραλή, οι συμμετοχές στη φετινή διοργάνωση ήταν διπλάσιες από το 2021. Ωστόσο, αρκετοί αθλητές απουσίαζαν λόγω συμμετοχής τους σε αγώνες που συνέπεσαν στο Μεξικό.

Ο μεγάλος δάσκαλος του TAE KWON DO Σταμάτης Κάσσης απέστειλε χαιρετισμό καθώς η παρουσία του δεν κατέστη δυνατή. Στην αρχή των αγώνων, κατά την πρώτη μέρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ενώ στο ταμπλό του γυμναστηρίου προβλήθηκαν τα μηνύματά του όπως θα ήθελε να είναι το άθλημα για τα μικρά παιδιά σε σχέση με τις δικές του προσπάθειες.

Στους αγώνες συμμετείχαν 700 αθλητές ενώ πάνω από 2000 άτομα παρακολούθησαν τη διοργάνωση. Ο δήμος Πολυγύρου στάθηκε αρωγός στην αθλητική μεγάλη εκδήλωση του τόπου, ενώ το παρών έδωσε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης.

Αξίζει να σημειωθεί η πρωτοβουλία του Αθλητικού Συλλόγου Πολυγύρου να βραβεύσει τους αθλητές όλων των συλλόγων με παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις.

stamatis kasis 2