H FOOD EXPO 2023, η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα έπειτα από ένα πετυχημένο τριήμερο διοργάνωσης και προβολής.

Από τις 18 Μαρτίου έως τη Δευτέρα 20 Mαρτίου στο Metropolitan Expo οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά πάνω από 50.000 ανώτερης ποιότητας και διατροφικής αξίας τρόφιμα και ποτά από 1.300 Έλληνες και ξένους εκθέτες, και να κλείσουν επικερδείς και ουσιαστικές συμφωνίες. Επίσης, στην έκθεση Oenotelia, η οποία διοργανώνεται παράλληλα, φιλοξενήθηκε μία μεγάλη γκάμα από ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων με ετικέτες από όλες τις γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας.

Στη FOOD EXPO, τη  µμεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη έδωσαν το δυναμικό παρόν οι επιχειρήσεις της Χαλκιδικής, από τον χώρο της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης, που θέλησαν να προβληθούν στο σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας.

Παράλληλα, η FOOD EXPO συγκεντρώνει χιλιάδες εμπορικούς επισκέπτες από επιχειρήσεις της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης! Τέλος, έχοντας διαμορφώσει ένα ισχυρό brand name στο εξωτερικό, καταφέρνει κάθε χρόνο να προσελκύσει πλήθος ξένων αγοραστών από αγορές-στόχους για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά από όλο τον κόσμο, τους πιο σημαντικούς από τους οποίους τους εντάσσει στο πρόγραμμα προσέλκυσης και φιλοξενίας “Hosted Buyer” με σκοπό να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένα b2b meetings με τους εκθέτες.