Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια του Χάρη Κωστόπουλου αφού ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί (20/1).

Ο Χάρης Κωστόπουλος νοσηλευόταν στην εντατική εδώ και περίπου έναν μήνα, με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο γιος του Χρήστος Κωστόπουλος, φανερά αγχωμένος για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του, μόλις λίγες ώρες πριν εκείνος αφήσει την τελευταία του πνοή, δήλωνε στη Σάσα Σταμάτη και την Ontime: «Ο πατέρας μου νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Έχει περίπου ενάμιση μήνα που νοσηλεύεται και αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα του με την αγάπη μας και τη στήριξή μας. Η μητέρα μου, η Βιβή, δεν έχει φύγει στιγμή από δίπλα του. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις».

Tελικά η κατάληξη ήταν τραγική για τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβριο αναγκάστηκε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του και να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Από τότε βρισκόταν στην εντατική και όλοι εύχονταν να καταφέρει να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του. Τελικά, όμως και παρά τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή.

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε στο gossip tv ο μάνατζέρ του Χρήστος Παπαμήτρου ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:

«Μου επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση συγγενής του Χάρη. Νοσηλευόταν πριν την Πρωτοχρονιά. Διέκοψε τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν και τελικά έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ώρες».

πηγή gossip-tv.gr