Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 33χρονος άνδρας στην Κρήτη, το βράδυ της Κυριακής (17/3), που μαζί με δύο φίλους του πυροδοτούσαν ναυτικές φωτοβολίδες καιμια εξ αυτών έσκασε προτού ο άτυχος νέος προλάβει να την πετάξει, προκαλώντας του εκτεταμένα τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Ο νεαρός υπέκυψε στα τραύματά του λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Cretalive.gr, από την κατάθεση ενός εκ των συλληφθέντων φίλων του άτυχου νεαρού, προκύπτει ότι κάποιες από τις φωτοβολίδες που πυροδοτούσαν το βράδυ, ήταν ληγμένες.

Πώς έγινε η τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο

«Την είχε ανάψει, την κράταγε στο χέρι και την στριφογύριζε και κάποια στιγμή εξερράγη και έφυγε ένα τμήμα και του καρφώθηκε στα πλευρά. Το παιδί είχε χτυπηθεί στο συκώτι. Δεν πρόλαβε να πει τίποτα» δήλωσε πατέρας φίλου του 33χρονου στο Star.

«Ο γιος μου ήταν ακριβώς δίπλα του… Ήταν παρέα με τον Μανώλη (σ.σ. ο 33χρονος που έχασε τη ζωή του) είναι φίλοι είναι αδελφικοί φίλοι…Όταν άκουσε την έκρηξη θεώρησε ότι αυτός έχει χτυπηθεί φανταστείτε ότι εμείς ακούσαμε τον κρότο σε απόσταση 300 μέτρων» πρόσθεσε.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που είχε στην κοιλιακή χώρα. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όπως είπε ο Διευθυντής Χειρουργικής του νοσοκομείου, Νίκος Μουδατσάκης, ο άτυχος άνδρας «οδηγήθηκε στο χειρουργείο με εκσεσημασμένη αιμορραγία, έπαθε ανακοπή, έγινε προσπάθεια από μας πάνω από ώρα, όμως, δεν τα κατάφερε».

Δύο συλλήψεις – Αφέθηκαν ελεύθεροι

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους δυο άνδρες, που βρίσκονταν μαζί με τον 33χρονο, ενώ στο σημείο βρέθηκαν 10 πυροδοτημένες ναυτικές φωτοβολίδες. Άλλες δύο, που δεν είχαν πυροδοτηθεί, παρέδωσε στην Αστυνομία ο ένας φίλος του θύματος.

Οι συλλήψεις αφορούν την κατοχή ναυτικών φωτοβολίδων, ενώ εξετάζεται το ποιος έδωσε τη μοιραία φωτοβολίδα στον νεαρό.

Σύμφωνα με το Neakriti.gr, οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Η τραγική ειρωνεία – Είχε χάσει την αδερφή του

«Έχει χάσει και την αδερφή του πριν από μερικά χρόνια πράγμα το οποίο σημαίνει ότι και τα δύο παιδιά της οικογένειας έχουν φύγει πλέον. Σε ηλικία πολύ μικρή ήταν 17»δήλωσε ο φίλος της οικογένειας στο Star.

Τραγική ειρωνεία, είναι το γεγονός ότι ο 33χρονος, είχε τραυματιστεί στα κάτω άκρα με τον ίδιο τρόπο και στο παρελθόν.

πηγή news247