Έφυγε από τη ζωή ο άνδρας που είχε τραυματιστεί βαριά όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην προσπάθεια των κακοποιών να ξεφύγουν από την πρώτη συμπλοκή που σημειώθηκε στα Πατήσια το βράδυ του Σαββάτου. Ο ίδιος φέρεται να είχε δεχθεί και σφαίρες και είχε διασωληνωθεί, όμως υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.

Οι ίδιοι κακοποιοί που ξέφυγαν από το σημείο αργότερα επιχείρησαν να κάνουν ληστεία στην περιοχή των Αγιών Αναργύρων, όπου ξεκίνησε ανταλλαγή πυροβολισμών από με αστυνομικούς που έσπευσαν εκεί για να τους συλλάβουν.

Συνολικά από τις σκηνές Φαρ Ουέστ που εκτυλίχθηκαν στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου έχουν χάσει τη ζωή τους τρία άτομα και έχουν τραυματιστεί ακόμα τρία, ανάμεσά τους και δύο αστυνομικοί. Επίσης, μία γυναίκα έχει συλληφθεί. Συνολικά, στα δύο αιματηρά σκηνικά που συνδέονται μεταξύ τους συμμετείχαν τρία αυτοκίνητα και μια μηχανή, ενώ είναι βέβαιο ότι άτομα στα οχήματα γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Την ίδια στιγμή, στο φως της δημοσιότητας έρχονται στη δημοσιότητα από την ανταλλαγή πυροβολισμών αλλά από τη στιγμή που ασθενοφόρα παρέλαβαν τους τραυματίες αστυνομικούς στους Αγίους Αναργύρους.

Πηγή: ethnos.gr